[quote=Edek]Hmm... Chciałbym napisać coś o NOWYM CM Revolution. Na początku oczywiście był zachwyt xD Niestety później... znalazłem aż 2 "przeszkadzajki"!!! To naprawdę straszne xD (Uwaga! Autor posta wygłasza subiektywną opinię ;P) Otóż trochę denerwujące są zakładki w panelu użytkownika (czy jak to się tam zwie...). Powinny zmieniać się dopieru po ich kliknięciu, ponieważ przejeżdżając myszą z góry ekranu niejednokrotnie (!) zdażyło mi się zmienić bezwiednie zakładkę i kliknąć w coś, w co w ogóle kliknąć nie chciałem. Dobrze... teraz druga sprawa. Ździebko dziwne wydaje się umiejscowienie najświeższych tematów "Suflera". Na dole strony są troszkę mało wyeksponowane. Moim skromniuteńkim zdaniem powinny być umiejscowione po prawej stronie zamiast, np. "Najnowszego Blogera". Te wiadomości powinny zostać przeniesione do "Najnowszych notek" i to by było w zasadzie tyle... Dziękuję za uwagę i pozdrawiam tych, którzy wytrwali do końca posta ;P[/quote]
Hehe no mi się udało dotrwać do końca gdyż uważam że są to trafione uwagi i się z nimi zgadzam, dokładnie tak samo jak Ty zwróciłem uwagę na te jak to ująłeś 2 "przeszkadzajki" ;D Zgadzam się z Tobą i myślę że może to zostać w najbliższym czasie poprawione.
pozdro.
Hehe no mi się udało dotrwać do końca gdyż uważam że są to trafione uwagi i się z nimi zgadzam, dokładnie tak samo jak Ty zwróciłem uwagę na te jak to ująłeś 2 "przeszkadzajki" ;D Zgadzam się z Tobą i myślę że może to zostać w najbliższym czasie poprawione.
pozdro.
Najnowsze posty