Dzisiaj miałem przyjemność oglądania powtórki z tego meczu, poziom może nie za wysoki, co do kibiców. Racowisko i oprawy super, na najwyższym poziomie, jak powiedział Borek "Champions League", ale.. O ile oprawę Legii z racami i sektorówkami była mega zajebista i obeszło się bez incydentów, o tyle kibicom Lecha, nałożyłbym takie kary finansowe, że masarka, a najchętniej zamknąłbym na "kocioł" na co najmniej 10 meczy. Wykluczyć Lecha z rozgrywek byłoby idiotyzmem, bo sam klub i piłkarze nie mają nic do zachowania kibiców i bez sensu byłoby, żeby to oni ponieśli kary, ale wszystkie mecze w przyszłym PP bez kibiców Lecha, byłoby już jak najbardziej na miejscu.
Szkoda tylko, że te bezmózgi nabijają w Polsce frekwencje, bo gdyby nie oni, na meczach w Gdańsku, Wrocławiu, Krakowie, czy innym mniejszym mieście frekwencja była by o co najmnije o 5k mniejsza. Słabo było by zobaczyć na Energa Stadionie w Gdańsku 5 tysięcy ludzi, a nie 12, zresztą to i tak słabo wygląda. A bez nich mecze dla mnie byłyby nudne, bo wątpie, żeby tak zwane "piknik" przejęły przyśpiewki i prowadziły doping na całym stadionie. Niestety, ale do Anglii, czy Niemiec nam jeszcze bardzo daleko, ale i tak widać poprawę, bo przynajmniej się nie piorą jak kiedyś na co drugiej kolejce ))
Szkoda tylko, że te bezmózgi nabijają w Polsce frekwencje, bo gdyby nie oni, na meczach w Gdańsku, Wrocławiu, Krakowie, czy innym mniejszym mieście frekwencja była by o co najmnije o 5k mniejsza. Słabo było by zobaczyć na Energa Stadionie w Gdańsku 5 tysięcy ludzi, a nie 12, zresztą to i tak słabo wygląda. A bez nich mecze dla mnie byłyby nudne, bo wątpie, żeby tak zwane "piknik" przejęły przyśpiewki i prowadziły doping na całym stadionie. Niestety, ale do Anglii, czy Niemiec nam jeszcze bardzo daleko, ale i tak widać poprawę, bo przynajmniej się nie piorą jak kiedyś na co drugiej kolejce ))
Najnowsze posty