No i wszystko doszło do porozumienia
i znacie juz znaczenie słowa "amator" wiec jest git
Fudi taki pewny siebie jestes że profesjonalista sie nazywasz ;. ? tez zajmujesz sie tym od niedawna nie masz wytków w wiekszych tego typu produkcjach itp. wiec równiez jak narazie robisz to amatorsko
Odbiegajac od temtu i przybliżajac update Fudiego i Menadżera to miałem na nim grac aleeee ... Tur Turek ma budżet 7,25 mln E ! A chciałem zagrac wlasnie nasza OE wiec po kilku sezonach Tur bedzie bogaczem i mistrzem na naszej planecie OE
... i do tego mogliście zrobic jeszcze jeden update bez III ligi, nawet niegrywalnej tylko po prostu normalnie uaktualnić składy w okienku "Polska" bo potem dochodza Ci portugalscy newgeni i na dodatek reputacja klubowa przez która gra staje sie nierealna bo do Polski przechodza gwiazdy ( te mniejsze
). Seju cos wspominał ze szykuje sie cos WIELKIEGO i NOWEGO wiec co to moze byc ? Zaje***** update ? Ze wszystkim ? hmmm
...Moze sciagne update barteza i zobaczy czy jest moje ALUMINIUM KONIN ( szkoda ze 4 liga bo pewnie znacie ten klub jak grał wyżej w II a nawet chyba w I lidze )
Najnowsze posty