Polska Scena FM

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
0
13.03.2016 21:37    #1041
Problemem MFM nie są regulaminy, tylko mentalność i charakter wydawców. To nie kwestia merytoryczna, tylko personalna. Dlatego, żaden Kassi ani Piotr nie pomogą. Nie da się. To nie kwestia regulaminu, jakichś uregulowań, tylko atmosfery społecznej. Z nimi nie ma szans na normalność. Postępują niestabilnie. Oni nie akceptują swobody wypowiedzi, nie mają dystansu, traktują zabawę jako dzieło życia. Na dodatek zmarnowali już tyle szans na normalność, złamali tyle zasad społeczności, że koniec. Nie łapmy się już tam na żadną wolność, bo potem i tak będą karać, zamykać usta i usuwać konta. FM Tube potrafi robić normalne turnieje w grę komputerową, ale oni nie. Budują otoczkę nie do przyjęcia.

Musimy za to stawać w obronie każdego niesłusznie atakowanego. To nasze zadanie.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Brudas Socrealista

Grupa: Administrator
0
13.03.2016 21:49    #1042
Taka sytuacja będzie występować zawsze, dopóki społeczeństwo nie zda sobie sprawy, że ludzi chorych psychicznie trzeba odcinać od internetu.

pulkownik_jakusz... Partyzant

Grupa: Użytkownik
0
13.03.2016 22:07    #1043
[quote="Pucek"]Musimy za to stawać w obronie każdego niesłusznie atakowanego. To nasze zadanie.[/quote]
W pełni zgadzam się z tym zdaniem. Romantico wystąpił ze słusznymi uwagami, dotyczącymi ulepszenia formuły tego, w czym ma zamiar wystartować. Jest to usprawiedliwione i uzasadnione działanie. Założenie mu kagańca, to ewidentne ograniczenie swobody wypowiedzi w słusznej sprawie. W związku z powyższym brońmy Romantico i wspierajmy PZPR - Patriotyczny Zespół Poparcia Romantico!

Pucek Stachanowiec

0
13.03.2016 22:08    #1044
Zachowanie humoru też jest ważne, bo śmiech uderza! ;-)
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Bolson Minister ds. Nagłych

0
13.03.2016 22:12    #1045
[quote="pulkownik_jakuszyn"][quote="Pucek"]Musimy za to stawać w obronie każdego niesłusznie atakowanego. To nasze zadanie.[/quote]
W pełni zgadzam się z tym zdaniem. Romantico wystąpił ze słusznymi uwagami, dotyczącymi ulepszenia formuły tego, w czym ma zamiar wystartować. Jest to usprawiedliwione i uzasadnione działanie. Założenie mu kagańca, to ewidentne ograniczenie swobody wypowiedzi w słusznej sprawie. W związku z powyższym brońmy Romantico i wspierajmy PZPR - Patriotyczny Zespół Poparcia Romantico![/quote]
Absurdalność tej sytuacji mnie przerasta.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

0
13.03.2016 22:12    #1046
Jak byłem gówniarz, baaaaardzo lubiłem (starego) Big Cyca. Na wkładce do kasety (tak tak, taśmowej kasety) do Świata Wg Kiepskich widniał cytat "Powaga jest wrogiem wyobraźni" ;) Warto o tym pamiętać.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 13.03.2016 o godz. 22:12

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

0
13.03.2016 22:14    #1047
Ja dalej lubię starego i nowego Big Cyca ;)

0
13.03.2016 22:18    #1048
Dla mnie Cyc się skończył na Świecie wg Kiepskich. Dalej to była lipa. Choć koncertowo są naprawdę zajebiści. Z Cyca tylko starocie, najnowsze płyty są słabe i miałkie. Ale to moje zdanie ;)

IamTheSwarn Partyzant

0
13.03.2016 22:19    #1049
Ja znam tylko Rudy się żeni, ale też jest fajnie!

0
13.03.2016 22:25    #1050
A propos ostatnich wydarzeń (nie na rev, czy mfm ;)) posłuchaj Nie wierzę elektrykom :] No chyba, że jesteś na politechnice i to twierdzenie Cię obraża ;)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.