[quote="Piotr Sebastian"][quote="Lucas."]Gdzie można zobaczyć wypowiedź Piotra?[/quote]
Za namową kilku znajomych chciałem się wypowiedzieć w tym wątku, bo podobno wyciera się tutaj moim imieniem co trzeci pisuar, ale po zapoznaniu się (przyznaję, że pobieżnym) z zawartością, ze smutkiem stwierdzam, że nie bardzo mam się do czego odnieść.
Odniosę się więc do tego, czego tutaj nie znalazłem (paradoks?).
1. Owszem, do współpracy CFM i MFM w ramach RM2 nie dojdzie, bowiem nie udało nam się porozumieć w dwóch kwestiach, które uważam za zasadnicze.
2. Nie, nie będzie to przedmiotem żadnych publikacji na naszej stronie, bo na centrumfm.org (wolno linkować?) zajmujemy się Football Managerem, a nie MoimFootballManagerem.
3. Nie, nie spodziewam się, żeby w najbliższym czasie zablokowano moje konto na MFM, bo jakkolwiek regulamin tej strony znam pobieżnie, to wypowiadam się rzadko i w sposób, który pozwala mi zachować wolność w większości znanych mi systemów prawnych.
4. Owszem, po wielu rozmowach z Mahdim jestem nadal zdrów i cały, a moja składnia oraz słownik nie doznały uszczerbku.
A teraz Panowie wybaczą. Udaję się w drogę po rozum, a to pewnie blisko nie jest.
Pozdrawiam.[/quote]
Jakiś przerywnik od poetyki w świetle językoznastwa ( polecam serdecznie - Kira)
Czy wyciera cokolwiek? Hmm nigdy nie da się zadowolić 100% społeczeństwa, po prostu parę osób, uważało to za niestosowne, że tak ikona polskiej sceny, współpracuje z osobą, która chce to scene zniszczyć, która łamie prawo do swobodnej wypowiedzi, a swoim moderatorom nakazuje klikanie mocnych. - Tak mi się zdaje. Mam nadzieje, że po urodzinach coś ruszy, jakiś turniej np. Rozgrywka Normalności czy coś. Czy gramy dla dobrej zabawy a nie dla funtów.
1. Żegnamy RM2 ;< Trochę to przykre, ale niektóre osoby robiły wszystko by to zniszczyć
2. Ale chyba nikt nie oczekiwał po Tobie, jakichś komunikatów, wielkich manifestów. Raczej tak jak napisał Brudas. Sam wasz rozpad jest tak wymowny, że nie potrzeba komentarza. Skoro Tobie nie udało się dojść do porozumienia z Mahdim, to nikomu się nie uda.
3. Cóż, spójrz na posty Romantico. Regulamin nie ma znaczenia na tej stronie, liczą się sympatie/antypatie oraz stosunek do wydawcy.
4. Całe szczęscie.
Powodzenia w Twojej drodze, wszkaże sola ratio perfecta beatum facit.
Najnowsze posty