Polska Scena FM

Eddy Maniolo Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.03.2016 15:25    #1251
[quote="romantico"]Wlasnie wszedlem na fejsową RM i przejrzalem zgłoszenia - fajne zdjęcia ma Marian (eddymaniolo) i inni. Zero prywatności.[/quote]

Dzień dobry!
@romantico Marian mówią do mnie bardzo starzy znajomi, dlatego powiedz mi czy mi coś umknęło i tak długo się znamy? :)
Rozumiem że pisząc „fajne zdjęcia" i „zero prywatności" chodzi Ci oto że każdy może zinwigilować uczestników turnieju?

bartekr Młody aktywista

0
19.03.2016 15:32    #1252
Jedyna reakcja na to wszystko co się tam wczoraj działo to zażenowanie. Piotr Sebastian chciał się w dobrym tonie pożegnać i co go spotkało? Idiotyzmem jest to że tamta strona w ogóle istnieje.. Skoro za rzucanie w stronę cenionego przez wiele osób PS rzuca się "ch*jami, ciupagami" i jedynie co wielka trójca może powiedzieć to ostrzeżenie słowne to nie jest normalne. Jakby ktoś tak nazwał Czukasza, albo jego żone (chociaż podejrzewam że i tak ona nie pisze) lub pożal się Boże rednacza to od razu usunęli by mu konto dali bana itp. Za co możemy dostać bana? Za to że mamy swoje zdanie, że coś nam nie pasuje za to że piszemy swoje spostrzeżenia (działanie na szkodę serwisu XD). Jak możemy się utrzymać na stronie? Wchodząc wszystkim w tyłek po same kule. Człowiek który ma stronę nie cały rok uważa się za prekursora, Pana i władcę z lajkami z Afryki. Należy go odizolować od polskiej sceny, może być co najwyżej sceną Bristolu. Zamiast grania przydała by się mu terapia i to dłuższa. Jeszcze jedno do mnie bawi? Chcesz należeć do redakcji? Musi wszystko komentować, oceniać na mocne czy chcesz czy nie... Wniosek nasuwa się sam. Tak więc uważam że kolorystycznie, zasadowo i wgl jest tam wręcz komunistycznie. Cóż poradzić jeśli nie może się wzejść...

P.S. Jak można nazwać mistrzostwami polski coś w czym startuje góra 50 osób i na koniec zostaje niecałe 20?

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 19.03.2016 o godz. 15:36

"Możemy mieć zastępcę Giggsa, Scholesa czy Ronaldo, ale nigdy nie zastąpimy Sir Alexa Fergusona" - Eric Cantona

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
0
19.03.2016 15:40    #1253
Nikita też zadziwia - wielokrotnie pisała, że nie gra w FM, tylko będzie pisała o realnym futbolu. Do tego chyba gdzieś napisała (przynajmniej raz), że nie ma zamiaru brać udziału w RM, dlatego może pozostać anonimowa na stronie. Dzisiaj napisała też takie zdanie: "Jestem kimś z zewnątrz, kimś, kto na Waszej grze i jej zasadach kompletnie się nie zna". I co? Właśnie zgłosiła swój udział w RM... (sarkastyczny wielokropek)

romantico Partyzant

0
19.03.2016 15:43    #1254
[quote="Eddy Maniolo"][quote="romantico"]Wlasnie wszedlem na fejsową RM i przejrzalem zgłoszenia - fajne zdjęcia ma Marian (eddymaniolo) i inni. Zero prywatności.[/quote]

Dzień dobry!
@romantico Marian mówią do mnie bardzo starzy znajomi, dlatego powiedz mi czy mi coś umknęło i tak długo się znamy? :)
Rozumiem że pisząc „fajne zdjęcia" i „zero prywatności" chodzi Ci oto że każdy może zinwigilować uczestników turnieju?[/quote]

Eddy, masz do bani zabezpieczenia, wszystkie informację Eddy - Marian są upublicznione. Nie znamy się. Yhhhy. Ja Cię już znam Facebook daje możliwość ograniczenia widoczności a Ty wszystko wszystkim udostępniasz. Biorąc pod uwagę dzisiejsze informacje o pozwach, sądach itp. byłbym ostrożny. (dla mnie SZOK - Nikita wrzuciła deklarację w RM; a zapomniałem Wiola :-), woli być anonimowa - zero informacji, historii, nic i na to pozwolili Wydawcy, którzy brzydzą się anonimami), Czy ja śnię?

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
0
19.03.2016 15:43    #1255
[quote="SuperZiemniak"]Nikita też zadziwia - wielokrotnie pisała, że nie gra w FM, tylko będzie pisała o realnym futbolu. Do tego chyba gdzieś napisała (przynajmniej raz), że nie ma zamiaru brać udziału w RM, dlatego może pozostać anonimowa na stronie. Dzisiaj napisała też takie zdanie: "Jestem kimś z zewnątrz, kimś, kto na Waszej grze i jej zasadach kompletnie się nie zna". I co? Właśnie zgłosiła swój udział w RM... (sarkastyczny wielokropek)[/quote]

Trzeba jakoś (na siłę) zwiększyć liczbę uczestników skoro nikt nie chce brać w tym udziału, hehe :)

Lucas. Partyzant

0
19.03.2016 16:00    #1256
W jaki sposób można zweryfikować na facebooku kiedy konto zostało założone, skoro owe konto ma zablokowane wszelkie informacje (ustawione jako prywatne)?

IamTheSwarn Partyzant

0
19.03.2016 16:34    #1257
Wiesz, chyba ciężko, można zweryfikować po wallu

IamTheSwarn Partyzant

0
19.03.2016 17:04    #1258
Wnioskuję o zostawienie konta Wioletta Nowak w spokoju ( przypuszczam że ono i tak jest fałszywe). Łatwo wszystko powiązać, nauczycielka geografii, logo białegostoku, ale po co to komu? Wyobraźcie sobie, może zrobiła to pod publiczkę, może nie, może i kłamie, nie wiadomo. Natomiast jeżeli jest to prawda, to wyobraźcie sobie jakie może mieć to nieprzyjemne konsekwencje dla niej, w przypadku, gdy jej uczniowie by się dowiedzieli, że ich pani psor pisze, bez żadnych oporów, na stronie gdzie zanikła wolność słowa, wątpliwej reputacji portalu z jeszcze bardziej wątpliwymi założycielami. Do tego założenie, że momentalnie straciłaby szacunek u młodzieży? Dlaczego? Wystarczy spojrzeć jak Pucek ją zbeształ (skądinąd słusznie) za wielokropki czy inne aspekty dziennikarskiego rzemiosła, o których się nie wypowiem, bo po prostu się nie znam.
Sam pamiętam, jak podczas marszu pamięci żołnierzy wyklętych spotkałem, czerwoną kontrmanifestacje z moim nauczycielem etyki, rozniosło się momentalnie, nie bardzo facet miał już kogo uczyć. Po prostu apeluje o zostawienie tej pani w spokoju, pisze jak pisze, raz lepiej, raz gorzej, ale jako jedyna z FMF przyjmuje do siebie krytyke, albo stara się to zrobić. Naprawdę jest tym diamentem strony fmf. Taki prosty apel ;)

Yrkomm16 Partyzant

0
19.03.2016 17:09    #1259
[quote="bartekr"]Jedyna reakcja na to wszystko co się tam wczoraj działo to zażenowanie. Piotr Sebastian chciał się w dobrym tonie pożegnać i co go spotkało? Idiotyzmem jest to że tamta strona w ogóle istnieje.. Skoro za rzucanie w stronę cenionego przez wiele osób PS rzuca się "ch*jami, ciupagami" i jedynie co wielka trójca może powiedzieć to ostrzeżenie słowne to nie jest normalne. Jakby ktoś tak nazwał Czukasza, albo jego żone (chociaż podejrzewam że i tak ona nie pisze) lub pożal się Boże rednacza to od razu usunęli by mu konto dali bana itp. Za co możemy dostać bana? Za to że mamy swoje zdanie, że coś nam nie pasuje za to że piszemy swoje spostrzeżenia (działanie na szkodę serwisu XD). Jak możemy się utrzymać na stronie? Wchodząc wszystkim w tyłek po same kule. Człowiek który ma stronę nie cały rok uważa się za prekursora, Pana i władcę z lajkami z Afryki. Należy go odizolować od polskiej sceny, może być co najwyżej sceną Bristolu. Zamiast grania przydała by się mu terapia i to dłuższa. Jeszcze jedno do mnie bawi? Chcesz należeć do redakcji? Musi wszystko komentować, oceniać na mocne czy chcesz czy nie... Wniosek nasuwa się sam. Tak więc uważam że kolorystycznie, zasadowo i wgl jest tam wręcz komunistycznie. Cóż poradzić jeśli nie może się wzejść...

P.S. Jak można nazwać mistrzostwami polski coś w czym startuje góra 50 osób i na koniec zostaje niecałe 20?[/quote]

Dokładnie. Nic dodać, nic ująć.

Lucas. Partyzant

0
19.03.2016 19:05    #1260
Jeżeli dobrze widzę, to nie ma już zgłoszenia Nikity.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.