Polska Scena FM

SuperZiemniak Naczelnik Służb Wywiadowczych

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
0
19.03.2016 19:06    #1261
Już nie ma tego zgłoszenia Nikity, więc pewnie to był fake albo sam nie wiem co. W grze obecnie 6 graczy.
E: widzę, że się spóźniłem o kilka sekund ;)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 19.03.2016 o godz. 19:06

patpul Partyzant

Grupa: Użytkownik
0
19.03.2016 22:25    #1262
Pierwszy raz (z tych dwóch lub trzech, kiedy zdarzyło mi się tam zajrzeć) spędziłem nieco więcej czasu na MFM i poczytałem to, co się wydarzyło pod wpisem Piotr Sebastiana. Mówiąc (pisząc) krótko: o kurwa. W dłużej wersji: O kurwa, ostra, brytyjska patola... Kropka.

GokuSSJ25 Partyzant

0
19.03.2016 22:27    #1263
Raczej polskie ku***stwo i tatuś w SB :)

Pucek Stachanowiec

0
19.03.2016 22:52    #1264
I co, Łukaszku? Miałeś być mesjaszem, a jesteś nikim. Śmiałeś się w rozmowie ze mną, że wypaczysz mój pomysł na współpracę na polskiej scenie ściągając wszystkich, czyli Piotra i Kassiego do siebie, a teraz to wszyscy śmieją się z Ciebie. Wszystko czego się tykasz zamienia się w farsę. Chciałeś być legendarnym wieszczem na CM Rev, bo przecież żądałeś tej rangi? A jesteś wrogiem ludu. Chciałeś prowadzić Rozgrywkę Mistrzów na FM Rev? Prowadzisz ją na stronce o designie z początku rozwijającego się internetu. Chciałeś być mistrzem Polski? Zostałeś ograny przez killer taktykę w Wielkiej Brytanii na towarzyskim turnieju. Miał być etos i wartości, a jest ban i atmosfera wrogości. Generalnie to pogrzeb, bo ostatecznie żegnamy Cię z grona ludzi, z którymi się rozmawia. No to tyle. Będzie fajniej.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 19.03.2016 o godz. 22:53

To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

romantico Partyzant

0
19.03.2016 22:54    #1265
Pucek, to nie było populistyczne :-)

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
0
19.03.2016 22:59    #1266
I to jest dobry moment, by zakończyć dyskusję na ten temat. Nie ma co przeżywać tego samego w kółko przez 50 stron - wiemy już, że ten jest taki, ten siaki, a tamten owaki. Kto mógł dostać bana, ten go dostał, kto miał się wycofać, ten się wycofał, a granice absurdu zostały przekroczone wystarczającą ilość razy, by już nic nie było w stanie nas zaskoczyć. Wszyscy widzimy, jakie są realia i nie rozumiem, dlaczego kolejne, identycznie sytuacje budzą u Was takie zaskoczenie, że aż trzeba się o tym rozpisywać. Nie odbieram Wam prawa do dyskusji i wolności słowa, ale daję dobrą radę - teraz, jeżeli chcecie wyrazić swoją dezaprobatę dla tych działań, to najlepszym sposobem jest nie pisać o tej osobie, nie wchodzić ich na stronę, nie komentować. Milczeć. Ignorować. Ciągnąc tę pseudoburzę, jedynie podbijacie statystyki tym, do których niechęć tak ochoczo wyrażacie.

Dla kogoś, komu się wydaje, że jest wielki i ważny, najlepszą nauczką jest, gdy pies z kulawą nogą się nim nie interesuje.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 20.03.2016 o godz. 01:41

twitter.com/Ceyvol

romantico Partyzant

0
19.03.2016 23:01    #1267
Ceyvol, to daj mi jakąś ksywkę. Ten rewolucjonista, tak kiepsko brzmi. :-)

IamTheSwarn Partyzant

0
19.03.2016 23:02    #1268
[quote="Pucek"]I co, Łukaszku? Miałeś być mesjaszem, a jesteś nikim. Śmiałeś się w rozmowie ze mną, że wypaczysz mój pomysł na współpracę na polskiej scenie ściągając wszystkich, czyli Piotra i Kassiego do siebie, a teraz to wszyscy śmieją się z Ciebie. Wszystko czego się tykasz zamienia się w farsę. Chciałeś być legendarnym wieszczem na CM Rev, bo przecież żądałeś tej rangi? A jesteś wrogiem ludu. Chciałeś prowadzić Rozgrywkę Mistrzów na FM Rev? Prowadzisz ją na stronce o designie z początku rozwijającego się internetu. Chciałeś być mistrzem Polski? Zostałeś ograny przez killer taktykę w Wielkiej Brytanii na towarzyskim turnieju. Miał być etos i wartości, a jest ban i atmosfera wrogości. Generalnie to pogrzeb, bo ostatecznie żegnamy Cię z grona ludzi, z którymi się rozmawia. No to tyle. Będzie fajniej.[/quote]

Wnioskuje, by olać Łukasza Czyżyckiego i jego osobe ( mi niech tylko wypłaci funty), niech robią tam co chcą, ten turniej już upadł, tylko kasa trzyma tam ludzi. Niech już to forum nigdy nie będzie spaczone jego mierną osobą. Tak Łukaszku wiem, że to czytasz, zgodnie ze swoimi zasadami, nie będziesz mógl mnie zbanować z RM, bo jeszcze nie przystąpiłem do edycji, a jak przystąpie, to prawo nie działa wstecz, chociaż z Twoją pseudo-moralnością, kto Ciebie tam wie, buziaczki ;* . Szkoda strzępić ryja na człowieka, który nie jest wart jakiejkolwiek uwagi, zakończmy jego temat raz na zawsze, jakby go nigdy nie było. Co wy na to?

Pucek Stachanowiec

0
19.03.2016 23:07    #1269
Ano, lepiej jakbyśmy sobie zagrali w FM :)
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

bartekr Młody aktywista

0
19.03.2016 23:08    #1270
Grajmy w CS:GO, albo jeszcze lepiej róbmy wszyscy niższe ligi polskie! :D
"Możemy mieć zastępcę Giggsa, Scholesa czy Ronaldo, ale nigdy nie zastąpimy Sir Alexa Fergusona" - Eric Cantona

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution