Polska Scena FM

Nascimento1998 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
-2
13.08.2016 15:18    #1761
Według mnie trochę wyolbrzymiasz bo nie uważam, żebym aż tak się zachowywał. Z mojej strony zdaje sobie sprawę, że popełniłem kilka błędów, ale też nie chcę się do nikogo przymilać - nie wracam przecież pisać na rev i głosić, że nic się nie stało.

PavS Partyzant

0
13.08.2016 17:24    #1762
Tak swoją drogą to on zbanował wszystkich, którzy w miarę często pojawiali się na jego portalu? Zauważyłem, że ostatnio nawet jeden z Wielkiej Trójcy Lizusów poleciał, niezłe czystki.

nesete Absynt Prozy

Grupa: Ekspert
1
13.08.2016 18:16    #1763
@nasciemnto
gladkie slowka i lapanie sie pojedynczych zdan nie pomoze tobie zamazac obraz twojej osoby. Nie pyklo ci z mahdim, spoko, on przynajmniej jest trwaly w tym co robi, ty zas chciales przykozaczyc, zle obstawiles, a teraz tutaj piszesz swoje smutne historie/zale/inne duperele (wybierz sobie, cos co do czego mozesz sie przyczepic, zeby myslec, ze masz jakikolwiek argument). Rob sobie co chcesz, ja nie wdaje sie z toba w polemike, bowiem z gnidami nie gadam, ja tylko przypominam swiatu rev, kim jestes. Ot tak, jakby zapomnial.

romantico Partyzant

-1
13.08.2016 19:49    #1764
Neseta, nie uważasz, że ludziom jest dane sądzić.
Nie rozumiem jednego - pojechałeś po Nascim, bo był taki jaki był, przyrównując przy tym jego do "stałości: Łukasza, a koment wcześniej "moją stałość" nazywasz śmieszną....

To żadne lizodupstwo, jednak chciałbym powiedzieć, że cenię za to ludzi odpowiedzialnych za rev, że w ważnych sprawach są jednością, jednak przy przyziemnych sprawach to indywidualności, które są w stanie mieć inne zdanie na jakiś konkretny temat...

nesete Absynt Prozy

Grupa: Ekspert
2
13.08.2016 20:16    #1765
Nie przypominam sobie, zebym kiedykolwiek komentowal twoja stalosc, przypomnisz?

romantico Partyzant

0
13.08.2016 20:29    #1766
[quote="nesete"]Jak dla mnie to laatanie po sadach bo ktos cos w internecie jest smieszne...[/quote]
W kwestii Nasciego - zachowywał się czasami mocno zaskakująco, jednak teraz to on jest obiektem ataków, które mają za zadanie jego dyskredytację. Ja osobiście dziwię się, że daje się dalej trzepać po twarzy, chociaż są przebłyski (ostatni skrin o "stworzeniu Nasciego";).

Nascimento1998 Partyzant

0
13.08.2016 20:54    #1767
[quote="nesete"]@nasciemnto
gladkie slowka i lapanie sie pojedynczych zdan nie pomoze tobie zamazac obraz twojej osoby. Nie pyklo ci z mahdim, spoko, on przynajmniej jest trwaly w tym co robi, ty zas chciales przykozaczyc, zle obstawiles, a teraz tutaj piszesz swoje smutne historie/zale/inne duperele (wybierz sobie, cos co do czego mozesz sie przyczepic, zeby myslec, ze masz jakikolwiek argument). Rob sobie co chcesz, ja nie wdaje sie z toba w polemike, bowiem z gnidami nie gadam, ja tylko przypominam swiatu rev, kim jestes. Ot tak, jakby zapomnial.[/quote]

Mylisz się - Nie piszę tutaj żadnych swoich smutnych historii i to nie ja zacząłem tę dyskusję, więc nie mam pojęcia o co Ci chodzi.

KrzysztofTyniec Partyzant

1
13.08.2016 21:08    #1768
Mahdi jest spoko, gdybym nie zapomniał hasła do swojego maila, na pewno bym się udzielał na jego stronie. Rozgrywka Dżentelmenów to wspaniały pomysł i cieszę się, że ludzie tacy jak tajemniczy sponsor, pan X, wspierają ciekawe inicjatywy. Szkoda mi Nascimento1998, bo myślałem że to człowiek z potencjałem na zostanie redaktorem naczelnym na lata, ożywiającym Polską Scenę FM innymi projektami niż RD czy turniej nowej federacji (to akurat żenada, nie polecam). Pytanie, kto teraz zostanie nowym najlepszym przyjacielem Mahdiego... Niby nie potrzebuje klakierów, a wszyscy wiedzą że potrzebuje.
Krzysztof Tyniec

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
1
14.08.2016 13:20    #1769
Nascimento, jak to było z tą kasą na Ligę Dżentelmenów ona w ogóle była na Twoim koncie? I co z tą historią o tajemniczym sponsorze, wiesz coś o tej osobie, rozmawiałeś z nią?
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

romantico Partyzant

0
14.08.2016 13:41    #1770
Biorąc pod uwagę, że ta kwestia dotyczy RD, to odpowiedź nie jest objęta tajemnica handlową, jak podobno RM (zarejestrowane czy nie?) :-)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.