Polska Scena FM

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
0
14.08.2016 14:08    #1771
Tu chodzi przede wszystkim o to czy byliśmy świadkami oszustwa i kłamstw czy nie. Jeśli wszystko było tak jak zostało zapowiedziane, to super, że udało się znaleźć sponsora i pieniądze faktycznie były zdeponowane na koncie redaktora naczelnego. Ale jeśli to było jedno wielkie kłamstwo, żeby obejść regulamin Rozgrywki Mistrzów, to chciałbym, żeby Nascimento wyjaśnił tę sprawę i miło byłoby przeczytać odpowiedź.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Nascimento1998 Partyzant

Grupa: Użytkownik
1
14.08.2016 16:29    #1772
[quote="Pucek"]Nascimento, jak to było z tą kasą na Ligę Dżentelmenów ona w ogóle była na Twoim koncie? I co z tą historią o tajemniczym sponsorze, wiesz coś o tej osobie, rozmawiałeś z nią?[/quote]

Myślę, że nie jest tajemnicą że kasa ani przez chwilę nie była na moim koncie. Ze sponsorem nie rozmawiałem ani razu. Uważam, że - pomimo wszystko - zdradzanie czegokolwiek nie byłoby w porządku. Mówię tylko, że kasa u mnie nie była, a ze sponsorem nie rozmawiałem.

PavS Partyzant

0
14.08.2016 16:56    #1773
[quote] redaktora naczelnego serwisu, Nascimento1998, zdeponowana została niezła sumka w wysokości 6 tysięcy złotych plus 1500 złotych przeznaczone na zakup 10 gier Football Manager 2017 w formie klucza (digital). Cała ta kwota będzie leżała nienaruszona na koncie Nascimento1998, aż do zakończenia eliminacji Rozgrywki Mistrzów (czyli do 30 listopada 2016). [/quote]

Czyli mamy kłamstwo w żywe oczy i to w oficjalnym "biuletynie", nieźle. Roman zrób sobie screena, bo jak chce ci się bawić w ten sąd to będziesz miał fajny dowód.

romantico Partyzant

2
14.08.2016 18:23    #1774
Post z 04.05.2016

Spodziewałem się takiej wypowiedzi, jednak zastanawiam się jak postąpią uczestnicy MFM, którzy "naprodukowali" powyżej pięciu sezonów, by kwalifikować się na nagrodę, która przydzieli Mahdi. Ciekawi mnie jaki będą mieli kręgosłup moralny, wiedząc, że to ich przez kilka miesięcy oszukiwano. Czy ktoś będzie potrafił zrezygnować?
Farsa, te jedno słowo obecnie ciśnie mi się na usta.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 14.08.2016 o godz. 18:25

pulkownik_jakusz... Partyzant

0
14.08.2016 18:27    #1775
Jak widać, to czego każdy się domyślał, jest prawdą :D
@romantico - Co Twój prawnik ma do powiedzenia na tego typu dowody?

romantico Partyzant

0
14.08.2016 18:41    #1776
Mówi, że mimo tego, iż konkurs prowadzą osoby prywatne, to Sąd może uwzględnić argumentację, która dotyczy klauzul zakazanych przez UOKiK dotyczących przedsiębiorców, a one wyraźnie wskazują, że wycofanie nagród z ogłoszonego i trwającego konkursu (turnieju czy jakby to nazwał) jest niedozwolone. Są też inne niuanse, ale to już pozostawię sobie.
Tak jak wcześniej mówiłem - były problemy z ustaleniem adresu Łukasza, bo kazał mi iść do prokuratury, ale wychodzi na to, że kilkanaście funtów potrafi załatwić sprawę. Teraz czekam na FM17, bo jak nie dostanę to trzeba będzie rozszerzać pozew.

Bolson Minister ds. Nagłych

2
14.08.2016 19:39    #1777
Moje pytanie do wydawcy serwisu Mój Football Manager: https://www.youtu(...)dI6FGjk0
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

IamTheSwarn Partyzant

0
15.08.2016 00:23    #1778
Mnie cały czas bawi ( mimo, że nierealna) wizja, więźniarskiej rozgrywki mistrzów xD.
Swoją drogą, kurcze, zdezaktywowałem się na czas sesji, wakacji, grałem tylko drafty na JBWA. Tak sobie myślę, że to przykre jest, że do tego wszystkiego doszło. Oczywiście uważam, że Romantico ma racje i czyni zgodnie ze swoim sumieniem i Chapeu Bas, że mu się chce cokolwiek robić. Z drugiej strony, właśnie byłem na innym Evencie organizowanym z tytułu innej gry i jakoś tam nikt się nie kłóci, wszyscy chleją do porzygu i dobrze się bawią. ;/ Takie tylko piwnicze przemyślenia.

Pucek Stachanowiec

0
15.08.2016 15:19    #1779
[quote="Nascimento1998"][quote="Pucek"]Nascimento, jak to było z tą kasą na Ligę Dżentelmenów ona w ogóle była na Twoim koncie? I co z tą historią o tajemniczym sponsorze, wiesz coś o tej osobie, rozmawiałeś z nią?[/quote]

Myślę, że nie jest tajemnicą że kasa ani przez chwilę nie była na moim koncie. Ze sponsorem nie rozmawiałem ani razu. Uważam, że - pomimo wszystko - zdradzanie czegokolwiek nie byłoby w porządku. Mówię tylko, że kasa u mnie nie była, a ze sponsorem nie rozmawiałem.[/quote]
Dzięki, że to przyznałeś. Jeśli miałbyś z tego powodu jakieś kłopoty, nie wiem... byłbyś nękany przez właścicieli MFM i nie mógł sobie z tym poradzić, to daj znać, a postaram Ci się jakoś pomóc.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

romantico Partyzant

0
15.08.2016 15:57    #1780
Współwydawcy MFM nie przeszkadzają te fakty i dalej publikuje swoją teorię. Widzę nowe publikacje na MFM, wiec takiemu Delkopcio czy Sobu nie przeszkadza, że są oszukiwani. RD to nowy wymiar fair play :-)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.