Naprawdę ktoś tu uważa że Mahdi powinien przemyśleć to co się stało z turniejem itp? Po co? Sorry, ale po tym wszystkim co się z nim działo łatwo zauważyć jego motywy. Chciał jakieś udziały na cmrev, przejąć stronę by przynosiła dochody, potem zainwestował własny szmal by rozkręcać ten swój pomysł... Nie wydaje wam się że on po prostu chce zarabiać na tym wszystkim? Nie chcę wytaczać jakiś ciężkich dział, ale... Sam miałem z nim nieprzyjemności jakiś czas temu, wystarczy skojarzyć kilka faktów i łatwo można zobaczyć z kim mamy do czynienia.
1. Mieszka w UK, bardzo dobrze zna się na zasiłkach (manifest jakiś czas temu na cmrev, pewnie pamiętacie).
2. Wydał książkę, płytę - ma chyba sporo wolnego czasu, co? Bo muzyka przez niego tworzona to na pewno z pasji ani duszy muzyka nie wypłynęła (subiektywna opinia).
3. Rozwiódł się z poprzednią żoną przez FM. (jak sam pisał, stracił zainteresowanie życiem seksualnym tak go wciągnął bodajże Real Madryt w jakimś CM).
4. Chciał jakieś udziały na cmrev.
I czasy obecne. Jak dla mnie to wychodzi obraz człowieka, który nie ma ochoty uczciwie pracować, szukał sposobów by zarobić inaczej, nie wyszło z książką, nie wyszło z muzyką, to stwierdził że zarobi na swojej pasji (chociaż zaryzykowałbym stwierdzenie że to nieco więcej niż pasja, skoro była ważniejsza od rodziny...). On w tym widzi biznes, który niestety nie wypali, chociaż on tego jeszcze nie wie. Może dziwnie myślę, ale tak z tego wszystkiego mi wychodzi. Rozumiem ludzi którzy chcą na nim zarobić, bo skoro on sam rozdaje funciaki... Cóż, pieniądze które były łatwe do zdobycia łatwo się wydaje, prawda? Jeszcze to jak wrzucał różne terminy po angielsku w swoje wypowiedzi, albo to jego gardzenie Ekstraklasą, to co mówi o kibicach w naszym kraju... Mam takich znajomych, którzy wyjechali za granicę, zobaczyli że można łatwo zarobić pieniądze i im odpierdala. Tam są traktowani jak obywatele gorszej kategorii, za to jak z Tobą rozmawiają to słychać co chwilę obce słówka, teksty typu "a bo u nas to..." albo mówienie że zapomina się niektórych naszych słówek... po 2 miechach za granicą się tak dzieje. Tak to niestety już jest i chyba z taką osobą mamy do czynienia. Przez jego charakter wymknęło mu się to wszystko spod kontroli, ale on nigdy się nie przyzna do błędu. Manipulacja, przeinaczanie prawdy to jego sposób na to, by zawsze miał rację. Na szczęście każdy normalny człowiek już na jego stronie aktywny nie jest, zostały klakiery i Ci, którzy chcą na Mahdim zarobić szmal. I tak to już zostanie.
Najnowsze posty