Poziom trudności

Tom88 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.10.2011, 17:26    Pytanie
Co myślicie o poziomie trudności? w poprzednim managerze był ok a w tym jest jak na razie kicha bo gram Juventusem i wygrywam ze wszystkimi po 5-0, a takie coś nie sprawia mi radości z gry. za dużo bramek ewidentnie wpada.

SonicSyndicate Partyzant

0
25.10.2011 20:18    #60
[quote3=Carlsberg8][quote2=samir92]
Nic prostszego- weź urlop do końca sezonu i się przekonasz czy rzeczywiście tak będzie.

P.S. Jakim zespołem grasz?[/quote2]

Gram Huddersfield. W prognozie mediów mieli zająć 5 miejsce. Być może jest tak, że nawet laik wygrałby nimi ligę - tego nie wiem ale jak już pisałem, gram nimi po raz pierwszy. Dziękuję za poradę z urlopem - nie korzystałem nigdy z tej opcji, teraz chyba spróbuję.

http://image(...)01b.jpg/

[/quote3]
hahahah, rozwaliłeś mnie kolego. Zagrałeś 4 mecze o punkty i śmiesz twierdzić, że gra jest łatwa. Dojdź do tego, że jeśli nie jesteś pretendentem to zespoły Cię lekceważą. Miałem to samo Cagliari Calcio, wygrywałem dużo meczy, jednak w rundzie rewanżowej poniosłem dużo porażek, bo przeciwnicy znali już mniej więcej moją drużynę i taktykę. Było ciężko. Teraz zaczynam drugi sezon i wydaje mi się, że będzie jeszcze ciężej.
Po 4, 6, 10, 12 meczach to można sobie ocenić jednego zawodnika co najwyżej, a nie poziom trudności gry.

M8_PL Sumienie Narodu

Grupa: Ekspert
0
25.10.2011 20:44    #61
A ja wam mówię, zagrajcie w niższych ligach :) Ja zaczynam swój 2 sezon w 6 angielskiej. Mega sukcesem było utrzymanie się, w tym sezonie stawiam sobie za cel spokojne utrzymanie, a może nawet bezpieczną pozycję :P To są małe sukcesy, to jest radość z ładnej akcji, to jest sukces z juniora, który się nadaje do gry :)

Wiecie jak się wyleczyłem z grania potęgami? Ano wyobraźnią :) Wyobrażam sobie, że mógłbym skończyć jakiś AWF i dostać pracę co najwyżej w 6 lidze angielskiej (bo 6. poziomu rozgrywek w polsce w grze nie ma). Żaden z Was, Arków, Tomków, Marków i innych Jurków, nie zostanie nigdy trenerem Realu, ale gdzieś tam, na głębokiej prowincji może Wam się udać. Uruchomcie wyobraźnię, spróbujcie zrealizować marzenia o sportowej karierze, ale realistycznie :)

A jak nie, to płaczcie że wygrywacie Realami, a "gra jest gópia". Jak w reklamie Pepsi: your life, your choice.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 25.10.2011 o godz. 21:31

"Każdy musi w coś wierzyć. Ja wierzę, że strzelę sobie kolejne piwko."

dinor913 Partyzant

0
25.10.2011 21:57    #62
Ja prowadzę Hyde w 6 lidze angielskiej i w pełni się z tobą zgadzam ,grając Real czy innym nawet średnim klubem miałem sukcesy a tu 1 raz w życiu FM (a gram 6-7 lat) zaliczyłem 14 meczów bez zwycięstwa,liga strasznie trudna ale ja stawiam sobie cel wygranie nim LM

gregryszka Partyzant

0
26.10.2011 14:06    #63
ja prowadze z kolei w II lidze zachodniej Tyski GKS,nie jestem nowicujeszem,gram w fm a wczesniej w Cm od 10 lat,i nie widze zeby ten FM byl latwy jak niektorzy pisza...po 6 kolejkach 7 punkcikow i 10 miejsce zaledwie,;)ale takie cos bardziejh cieszy niz lupanie wszytkim po 6-0;)pogrzebie cos w taktyce bo na wyjazdach tyszanie wszystko poki co poza remisem w Legnicy przegrywaja;)

WitekZ Partyzant

0
28.10.2011 00:31    #64
dorzuce swoje 3 grosze: gram Legią, w lidze: 10 meczów, 10 wygranych, bramki 23-2, 7 meczów grałem rezerwami oszczędzając najlepszych na lige europy. Wolski, Żyro i spółka ograli Śląsk Wrc 3:0.
Dodam, że Wisła jest 11., Lech 8., a Lubin 2., 2 pkt za mną :/ Bez jaj!

Kleyo Ekspert

Grupa: Moderator
0
28.10.2011 05:57    #65
Pamiętaj o tym że nasza liga jest dość wyrównana i będąc nawet na tym 11. miejscu można mieć niewielką stratę do czołówki, a jeszcze sporo meczy do końca i można szybciutko awansować.
"Błędów nie popełnie tylko ten, kto nic nie robi" - Theodo­re Roose­velt

tomek925 Partyzant

0
04.11.2011 10:50    #66
dalej odczuwacie taką łatwość w graniu??? bo ja spotkałem się z opinią ekspertów: "GameSpot nieco truistycznie wypomina grze, że nie jest dla każdego ze względu na poziom trudności."
Z tego zdania wynika iż ta gra jest trudniejsza od poprzednich wersji.

Ja osobiście zacząłem grę drużyną Liverpool FC i jak na razie nie wydaje mi się, żeby problemem w grze był zbyt łatwy poziom.

Czytając Wasze wypowiedzi, na początku trochę się zniechęciłem :>

robal15 Młody aktywista

0
04.11.2011 11:14    #67
A kto niby powiedział, że Ci eksperci muszą znać się na FMie? Taka sama sytuacja jest na gry-online. Napiszą recke, bo muszą, a większego pojęcia o tej grze nie mają. Wątpię, żeby ktoś z redakcji grał w FMa, bo na niego po prostu nie mają czasu. Sam Lordeon ostatnio wspomniał, że jego najdłuższa gra to Dark soul - 50 godzin. A grał w tę grę tak długo, bo ją ubóstwia.

A co do FMa, to jest banalnie prosty, jeśli trafisz z taktyką. Z moją ofensywną taktyką miażdżę wszystkich. 20 strzałów na mecz, 70% posiadania piłki oraz 85% dokładnych podań. Gorzej jest z defensywną, ale o nią zacznę się martwić, gdy awansuje.

"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

tomek925 Partyzant

0
04.11.2011 11:44    #68
Ja nie twierdzę, że eksperci mają rację. Tylko chciałem skonfrontować ich wypowiedź z Waszymi opiniami.

Skoro mówisz, że jest banalny to na pewno prędzej posłucham Ciebie niż typków, którzy faktycznie większego pojęcia o tej grze mieć nie muszą :)

kmdrev Partyzant

0
04.11.2011 11:46    #69
Jak ktoś gra Legią to nie dziwne, że ma prawo narzekać na poziom. Jest przekokszkona znacznie, względem innych drużyn. Spróbujcie zagrać słabym klubem w dobrej lidzie i nie 5 czy 15 meczów, a dwa sezony. Trochę wam zblednie mina... :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution