Strona

Problemy z silnikiem meczowym

Lesio Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.12.2007, 16:10    Pytanie
Coś czuje, że na wczorajszym dniu skończyła się moja przygoda z FM2008!
Może Wy czaicie o co chodzi, bo ja straciłem już koncepcję!
Gram już trzeci sezon moim Wigan, ale co się ostatnio dzieje w grze przechodzi ludzkie pojęcie!
Dwa poprzednie sezony zakończyłem na 8 miejscach, a mój skład znacznie się zamocnił, ale to co dzieje sie ostatnio w meczach to masakra!
Żaden mecz od bodaj sześciu spotkań nie jest normalny, a mój klub pogrąża się w kryzysie!
Żeby nie było w FM gram od 2005 r.
Przykłady:
Mecz z MU oni oddali 1 celny strzał na bramkę a ja 17 i 9 celnych i przegrałem... 2:1!
Gole traciłem w 1 i w 90 minucie!
Później mecz z Villą, po 25 minutach prowadzę 3:0, o dziwo Asto Villa zreinkarnowała się w ostatnim kwadransie i skończyło się 3:4 dla Villi!
Albo jeszcze jeden mecz z Newcastle, u nich Smith dostał czerwień na początku meczu i osłabieni w trzech akcjach po rząd strzelili mi 3 gole w 5 minut! Nawet taktyki nie zdążyłem zmienić!
NIe mówię już, że jeżeli strzeli się więcej niż 3 gole w pierwszej połowie, to nie ważne co by się mówiło w przerwie, przeciwnik zawsze! wygra drugą część meczu, choćby był słabiutkim klubem!
SILNIK MECZOWY TO PORAŻKA!
Mówiono, że nowy manager ma być trudniejszy niż wcześniejsze(dla mnie może być jeszcze trudniejszy), ale czemu jest niedorzeczny!
A i jeszcze beznadziejny pressing, masa rzutów wolnych z których padają bramki, albo dziwne serie(np 10 spotkań, w których nie tracę gola, a pózniej 10 spoytkań, w których tracę ponad 20 bramek, mimo, że przeciwnicy podobni, a taktyka ta sama).
O tym, że prowadząc w 80 minucie 2:0 wcale nie można być pewnym zwycięstwa nawet nie wspominam!
Poprzednie FM-y były za łatwe, ale mecze w tym przypominają mi amerykańskie filmy dla dzieci w stylu "Wielkie Kaczory", czy "Karate Kid"!
To nie dla mnie, niestety...

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
27.12.2007 00:01    #60
Spoko Pawisco te błędy to na innych wersjach gier - z kosomosu albo z targu :)
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
27.12.2007 00:03    #61
kosmosu - idę spać bo litery się plątają.

Dzisiaj - potem - możecie na mnie znowu liczyć. Seju pamiętaj depczę Ci po piętach :)))
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
0
27.12.2007 00:07    #62
Ehehhe. Miłego deptania, ale jak się odmachnę łokciem to z zębów kruszanka :D

Lesio Partyzant

0
27.12.2007 15:28    #63
OK temat można zakończyć!
Oczywiście najwięcej rozpisali się Ci, którzy mówili, że takiego problemu nie ma, a na koniec sami na niego narzekali! ehh
I chciałbym, żeby jak ktoś zakłada temat mógł wyłączyć odpowiedzi niepełnosprytnych osób o ograniczonych zdolnościach do myślenia typu 9pucek, dmx2000, itp.
POZDRO dla reszty, co się tu wypowiadali i tych co mówili, że problemu nie ma, niech zobaczą, ze jest ponad 60 wypowiedzi!, co rzeczywiście znamionuje, że problem nie istnieje, narki

sasasza Partyzant

0
27.12.2007 15:44    #64
a i tak nic nikt nie napisal pomocnego... pozdrawiam Lesia i innych z problemami i bugami... najmądrzejsi powiedza : nie umiecie grac - jak masz tak mowic to lepiej idz posól dropsy

Strona

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.