Strona

Problemy z silnikiem meczowym

Lesio Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.12.2007, 16:10    Pytanie
Coś czuje, że na wczorajszym dniu skończyła się moja przygoda z FM2008!
Może Wy czaicie o co chodzi, bo ja straciłem już koncepcję!
Gram już trzeci sezon moim Wigan, ale co się ostatnio dzieje w grze przechodzi ludzkie pojęcie!
Dwa poprzednie sezony zakończyłem na 8 miejscach, a mój skład znacznie się zamocnił, ale to co dzieje sie ostatnio w meczach to masakra!
Żaden mecz od bodaj sześciu spotkań nie jest normalny, a mój klub pogrąża się w kryzysie!
Żeby nie było w FM gram od 2005 r.
Przykłady:
Mecz z MU oni oddali 1 celny strzał na bramkę a ja 17 i 9 celnych i przegrałem... 2:1!
Gole traciłem w 1 i w 90 minucie!
Później mecz z Villą, po 25 minutach prowadzę 3:0, o dziwo Asto Villa zreinkarnowała się w ostatnim kwadransie i skończyło się 3:4 dla Villi!
Albo jeszcze jeden mecz z Newcastle, u nich Smith dostał czerwień na początku meczu i osłabieni w trzech akcjach po rząd strzelili mi 3 gole w 5 minut! Nawet taktyki nie zdążyłem zmienić!
NIe mówię już, że jeżeli strzeli się więcej niż 3 gole w pierwszej połowie, to nie ważne co by się mówiło w przerwie, przeciwnik zawsze! wygra drugą część meczu, choćby był słabiutkim klubem!
SILNIK MECZOWY TO PORAŻKA!
Mówiono, że nowy manager ma być trudniejszy niż wcześniejsze(dla mnie może być jeszcze trudniejszy), ale czemu jest niedorzeczny!
A i jeszcze beznadziejny pressing, masa rzutów wolnych z których padają bramki, albo dziwne serie(np 10 spotkań, w których nie tracę gola, a pózniej 10 spoytkań, w których tracę ponad 20 bramek, mimo, że przeciwnicy podobni, a taktyka ta sama).
O tym, że prowadząc w 80 minucie 2:0 wcale nie można być pewnym zwycięstwa nawet nie wspominam!
Poprzednie FM-y były za łatwe, ale mecze w tym przypominają mi amerykańskie filmy dla dzieci w stylu "Wielkie Kaczory", czy "Karate Kid"!
To nie dla mnie, niestety...

Lesio Partyzant

0
26.12.2007 16:16    #1
Konto na allegro mam, ale wole iść na targ i sprzedać 9pucka jako buraka!
Chętni się znajdą, zapewniam!

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
26.12.2007 16:17    #2
Dobry barszcz by był.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

mariusz90 Żołnierz frontu ideologicznego

0
26.12.2007 16:21    #3
heh powraca pucek i to w jakim wydaniu. To mi się podoba xD

shadowm Partyzant

Grupa: Ekspert
0
26.12.2007 16:22    #4
Głupie posty pucka wyrzuciłem. Dobrze radzę, nie przeginaj..

A co do silnika meczowego. Zgadzam się, że przydałaby się jego korekta bo te dziesiątki strzałów i żadnej bramki są niezwykle irytujące. Kto wie, może w ewentualnym patchu 8.0.2. Był o tym WIEC MYŚLI #18, polecam.

Pucek Stachanowiec

0
26.12.2007 16:24    #5
No to może szanownie Panie shadowm powie mi Pan jak można rozwiązać problem tego gracza w tym momencie bo ja nie mam pojęcia?
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Lesio Partyzant

0
26.12.2007 16:25    #6
THX shadowm, przeczytam!

shadowm Partyzant

Grupa: Ekspert
0
26.12.2007 16:32    #7
Na pewno nie przez głupie odzywki i linkowanie Allegro. Sufler to nie forum bravo. Koniec tematu.

paziu Młody aktywista

0
26.12.2007 16:34    #8
mi sie kiedys udalo jak jeszcze gralem athletico.. przegrywalem 3:0 do przerwy a zremisowalem 4:4.. a osttanio sie bardzo poirytowalem bo w meczu Athletico - Lyon (teraz gram Lyonem) przegrywalem 6:1 do przerwy.. raczej troche za duzo do tego meczu nie przegralem od chyba 8 spotkan.. (skonczylo sie 6:4) .. silnik meczowy rzeczywiscie wymaga poprawek.. czasem to bardzo irytuje :/... pozdr ;)

Pucek Stachanowiec

0
26.12.2007 16:36    #9
Jak to koniec tematu? Nie mogę się wypowiedzieć? Każdy ma prawo sprzedać grę na Allegro. Zwłaszcza, jeżeli pisze w pierwszym zdaniu, że jego przygoda z FM wczoraj najprawdopodobniej się skończyła.

Nie wiem co mu da poczytanie tego i czekanie na patcha. Nic.

Strona

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.