Rafał Boguski - ustawieniem polecenia

techniczny Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
15.03.2012, 09:58    Pytanie
Pytanko kieruję do graczy, którzy mają w swoim składzie Boguskiego. Gram Wisłą i wszystkich pozostałych zawodników udało mi się poustawiać tak, by wyciągnąć z nich w miarę możliwości jak najwięcej zalet. Problem mam z Boguskim, bo gdzie bym go nie postawił i jak bym nie nie dał poleceń, to zawsze gra piach: bezsensownie traci piłkę, jego strzały lądują 10 metrów obok bramki, a przecież nie jest to znowu jakiś żółtodziób. Najczęściej ustawiam go jako ofensywnego pomocnika, czasem jako skrzydłowy z rolą schodzący napastnik. Może jakaś wskazówka jakie dać mu polecenia, by zaczął grać chociażby przyzwoicie?

PDrasta Młody aktywista

0
15.03.2012 10:50    #1
Kup kogoś lepszego na jego pozycję, nie ma graczy niezastąpionych, nie chce grać to zanim znajdziesz odpowiednią rolę dla niego stracisz czas oraz być może awans do pucharów czy mistrzostwo Polski, nie wiem jak to u ciebie wygląda.
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

techniczny Młody aktywista

0
15.03.2012 12:07    #2
oj ja wiem że można kupić innego, a jego sprzedać, ale gdybym tak chciał uczynić, nie zadawałbym tego pytania ;) Boguski oczywiście nie gra u mnie w pierwszej "11", bardziej widziałbym go w roli dżokera, ale co to za dżoker co wchodzi i potyka się o własne nogi :)

Grzechoo Hajer Przodowy

Grupa: Ekspert
0
15.03.2012 13:25    #3
http://www.cmrev(...)?page=21 + regulamin Suflera.

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.