Witam.
Po raz kolejny piszę, bo już chyba wyczerpałem możliwości.
Problem:
Znany - Same "szaraki" w reprezentacji Niemic.
Próby rozwiązania:
1. Dogrywałem sam plik fake.inc (z neta, od znajomych, ską się tylko dało).
2. Dogrywałem polecany przez Was cały kombajn zmian (repra, jakieś nazwy lig etc.)
3. Edytowałem ręcznie w notatniku.
Ja już straciłem cierpliwość. Może ktoś powie co jeszcze z tym fantem mogę zrobić?! Nadmieniam oczywiście, iż robiłem to wszystko na włączonej grze, na wyłączonej. Po zmianach zaczynałem grę od nowa, innym razem dogrywałem plik potem wczytywałem "sejwa" z takim samym skutkiem jak wcześniej, czyli żadnym.
Mam Fm 2010 v. 10.3.
Aha kiedy dograłem ten "kombajn" z działu FILEPLANET to repra Japonii też się nie zmieniła po dograniu plików także wygląda na to, że to w ogóle nie działało. Help.
Po raz kolejny piszę, bo już chyba wyczerpałem możliwości.
Problem:
Znany - Same "szaraki" w reprezentacji Niemic.
Próby rozwiązania:
1. Dogrywałem sam plik fake.inc (z neta, od znajomych, ską się tylko dało).
2. Dogrywałem polecany przez Was cały kombajn zmian (repra, jakieś nazwy lig etc.)
3. Edytowałem ręcznie w notatniku.
Ja już straciłem cierpliwość. Może ktoś powie co jeszcze z tym fantem mogę zrobić?! Nadmieniam oczywiście, iż robiłem to wszystko na włączonej grze, na wyłączonej. Po zmianach zaczynałem grę od nowa, innym razem dogrywałem plik potem wczytywałem "sejwa" z takim samym skutkiem jak wcześniej, czyli żadnym.
Mam Fm 2010 v. 10.3.
Aha kiedy dograłem ten "kombajn" z działu FILEPLANET to repra Japonii też się nie zmieniła po dograniu plików także wygląda na to, że to w ogóle nie działało. Help.
Najnowsze posty