Repra Niemiec

uzda Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
08.07.2010, 12:10    Pytanie
Witam.
Po raz kolejny piszę, bo już chyba wyczerpałem możliwości.

Problem:
Znany - Same "szaraki" w reprezentacji Niemic.

Próby rozwiązania:
1. Dogrywałem sam plik fake.inc (z neta, od znajomych, ską się tylko dało).
2. Dogrywałem polecany przez Was cały kombajn zmian (repra, jakieś nazwy lig etc.)
3. Edytowałem ręcznie w notatniku.

Ja już straciłem cierpliwość. Może ktoś powie co jeszcze z tym fantem mogę zrobić?! Nadmieniam oczywiście, iż robiłem to wszystko na włączonej grze, na wyłączonej. Po zmianach zaczynałem grę od nowa, innym razem dogrywałem plik potem wczytywałem "sejwa" z takim samym skutkiem jak wcześniej, czyli żadnym.

Mam Fm 2010 v. 10.3.

Aha kiedy dograłem ten "kombajn" z działu FILEPLANET to repra Japonii też się nie zmieniła po dograniu plików także wygląda na to, że to w ogóle nie działało. Help.
"Nie wiedziałem, że jest tylu idiotów na świecie dopóki nie wynaleziono internetu" S. Lem

MiKa Młody aktywista

0
08.07.2010 15:19    #10
Wrzuć do każdej bazy danych jaką posiadasz i z każdej usuń plik (nie pamiętam dokładnie nazwy, a sam już go nie mam) FAKE_GERMAN_NATIONAL

Zresztą usuń cały folder z tym plikiem.

Może pomoże.

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 08.07.2010 o godz. 15:20

sz4rlej Partyzant

0
08.07.2010 16:27    #11
ja mam pomysł trochę młotkowaty i w ciemno. Odinstaluj grę. Wykasuj pozostałe foldery po grze. Zainstaluj ponownie. Pokasuj co tam jest w folderach1030 i 1000, wgraj pliki fake Vetra. Może to i metoda typu "sformatuj dysk" ale być moze pomoże. Swoją drogą, ja nie musiałem czekać aż do powołań. Od razu były białasy ;)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 08.07.2010 o godz. 16:28

uzda Partyzant

0
08.07.2010 17:51    #12
Mam lepszy pomysł. Stawiam na nowo winde :) . Wracam za jakiś czas z info czy zabujało:)
"Nie wiedziałem, że jest tylu idiotów na świecie dopóki nie wynaleziono internetu" S. Lem

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

0
08.07.2010 18:00    #13
I od razu po instalacji FM-a razem ze wszystkimi patchami po prostu wywal wszelkie foldery LNC jakie znajdziesz. Ja tak zawsze robię, i zawsze działa.
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Sergio Carlito Partyzant

0
08.07.2010 18:48    #14
Mi wystarczylo sciagnac plik fake.lnc i poczekalem na 1 powolanie i Niemcy sa gites. Teraz czekam na Japonie:D:p

Użytkownik uznał post za pomocny

uzda Partyzant

0
08.07.2010 23:37    #15
No i tak jak się spodziewałem. Postawiłem wszystko na nowo i.... oczywiście działa. Dziwne to to strasznie. Oby w edycji 2011 nie było podobnych problemów.

Sposób dobry choć strasznie mozolny i czasochłonny. popołudnie "z bańki". Dobrze, że jutro urlopik.
Dobranoc.
Mimo, że problem nie został rozwiązany to temat do zamknięcia.

Aha i byłbym zapomniał(a) sz4rlej więc plusik dla Ciebie

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 08.07.2010 o godz. 23:56

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.