Rozmowy motywacyjne

rufigekru Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
21.07.2008, 17:35    Pytanie
no właśnie. pytam, bo myślę, że przez słabo prowadzone rozmowy tracę sporo punktów :/ czy są jakieś ogólne zasady? u siebie zawsze daję dla kibiców przed meczem i w połowie różnie (rozczarowanie jak słabo, nie osiąść na laurach jak dobrze). podekscytowany zawsze kończy się fatalnie, zadowolenie też. jest jakiś poradnik? wiem, że zależy od siły klubu, przeciwnika i jakoś koreluje z oświadczeniem w mediach :) zawiły zawijas :)

Vergil Młody aktywista

0
22.07.2008 10:08    #10
Najlepiej dawać na początku meczu możecie wygrać, jeżeli twoja drużyna nie jest faworytem ale ma jakieś szanse np.6-4. Teraz na luzie gdy masz bradzo małe szanse na zwycięstwo( wygrałem wiele meczów dzięki temu). Po przerwie dy wygrywam 1-0 to daje słowa zachęty. Gdy ma większość noty po 8 to daje jestem zadowolny.Gdy przegrywasz i słabo twój zespół gra to dajcie z siebie więcej.Czasami można użyć Ten mecz trzeba wygrać.Mi to kiedyś pomogło kiedy przegrywałem 4-0. Zdenerwowałem się i dałem ten mecz trzeba wygrać no i wygrali 5-4:P(załączony obrazek). Gdy sprawdziłem opinie o rozmowach motywacyjnych asystenta okazało się, że wszystkim powiększyłem morale.Tylko jest to dość ryzykowna metoda i często zamiast odrabiać straty możesz dostać rekordowe baty :D.

Pamiętaj,że po meczach na wyjeździe trzeba oceniać łagodniej.

Użytkownik uznał post za pomocny

El Fenomeno

Baru Partyzant

0
23.07.2008 16:12    #11

// Edytowano 4 razy, ostatni raz 23.07.2008 o godz. 16:15

karo.las Żołnierz frontu ideologicznego

0
23.07.2008 16:39    #12
Jeśli chodzi o rozmowy motywacyjne, to u mnie zasada jest taka:
przed meczem:
1)jestem faworytem lub gram z kimś, kto jest niżej w tabeli, to "dla kibiców"
2)nie mam właściwie szans z danym przeciwnikiem, to "teraz na luzie"
3)gdy nie jestem faworytem, a uważam, że rywal jest w naszym zasięgu, to "życz szczęścia"
przerwa meczowa:
1)gdy przegrywam u siebie, to "dajcie z siebie więcej"
2)gdy remisuje u siebie, to "możecie wygrać ten mecz" lub "dla kibiców"
3)gdy wygrywam jedną bramką "słowa zachęty"
4)gdy przegrywam lub remisuje na wyjeździe, to "zrozumienie"
5)gdy wygrywam nie mniej niż dwoma bramkami, to "zadowolenie"
po meczu:
1)gdy przegrałem będąc faworytem, to "za słabi"
2)gdy przegrałem z silniejszym, to "zrozumienie"
3)gdy przegrałem w meczu niewielką ilością bramek z bardzo silnym rywalem, to "ambitna walka"
4)gdy zremisowałem będąc faworytem, to "rozczarowanie"
5)gdy zremisowałem, a nie byłem faworytem, to "zrozumienie"
6)gdy wygrałem, to "dobry wynik"
Jeśli chodzi o indywidualne rozmowy, to gdy napastnik w przerwie ma notę 6 to daję mu "bez pośpiechu", a gdy gra wygląda dobrze, a ktoś z notą 7 w przerwie meczu ma morale w porządku lub niżej, to daję mu "zadowolenie"

Destro Młody aktywista

0
23.07.2008 17:10    #13
Wg mnie sam musisz wyczuc te rozmowy motywacyjne :) Ja juz prowadzilem kilka zespolow i tak na prawde z kazda nowa karierka mozna nauczyc sie czegos nowego dzieki wlasnym obserwacjom :)

Ostatecznie mozesz zostawic rozmowy asystentowi ;)

burinek Przodownik pracy

0
23.07.2008 17:12    #14
Ja zostawiam rozmowy asystentowi chyba ze jestem w opałach to wtedy działam

didol92 Młody aktywista

0
23.07.2008 17:22    #15
a ja rozmowy motywacyjne sam robie i musze powiedzieć że działaja bo idzie mi nieżłe 1 miejsce w lidze po 20 meczach (16-4-0) i wyszedłem z grupy w Pucharze Uefa a grupę nie miałem łatwą: Milan 2-2 Sevilla 2-1 Totenhaam 1-0 Udinese 2-0 a wracajac do rozmów motywacyjnych to ja robie tak .GRam Legią

Oczekuje wygranej - gdy jesteś pewnym faworytem i grasz u siebie,Jesteście wstanie wygrać - gdy jesteś pewnym faworytem i grasz na wyjeździe,Życzę szczęścia - gdy lekkim faworytem jest twój rywal, grając na wyjeździe,Cieszcie się meczem - gdy twój rywal jest o klasę, bądź dwie lepszy i

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 23.07.2008 o godz. 17:22

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.