witam, gram aktualnie fc midtjylland (klub z dunskiej superligi), i mam mlody ciekawy sklad oraz kilku juniorow z ktorych moze bedzie kiedys chleb. dlaczego moze ? i tu mam pytanie do was.. jesli jakis junior 16-17 lat ma aktualnie 4 lub 4.5 gwiazdki potencjalu, i przez kolejne 2 sezony pogra sobie jeszcze w juniorkach, tak do wieku 18-19 lat (wtedy wprowadzam najczesciej juniorow do pierwszego skladu) to potencjal z tych 4-4.5 spada mu do 2.5-3, max. 3.5... co na to poradzic ? tak zawsze jest ? jak wykorzystac do maximum ich potencjal ? wypozyczac ich do zespolow gdzie beda waznym punktem pierwszej ekipy ?
mam dobra baze treningowa, przecietna szkolke mlodziezowa i dobry system szkolenia mlodziezy
ps: chcialbym bazowac sie na wychowankach tego klubu, teraz i w przyszlosci gdyz gra w danii jest bardzo przyjemna i ciekawa, stawiam generalnie na dunczykow.
pozatym moj sklad to 20 dunczykow, 5 nigeryjczykow, chorwat, niemiec i holender..
chcialbym aby to moi dunscy juniorzy grali za np 5 lat w 1 jedenastce..
mam dobra baze treningowa, przecietna szkolke mlodziezowa i dobry system szkolenia mlodziezy
ps: chcialbym bazowac sie na wychowankach tego klubu, teraz i w przyszlosci gdyz gra w danii jest bardzo przyjemna i ciekawa, stawiam generalnie na dunczykow.
pozatym moj sklad to 20 dunczykow, 5 nigeryjczykow, chorwat, niemiec i holender..
chcialbym aby to moi dunscy juniorzy grali za np 5 lat w 1 jedenastce..
Najnowsze posty