Sczegółowość poleceń taktycznych

rufigekru Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.12.2007, 16:04    Pytanie
Bardzo irytująca sprawa. Im bardziej ogólne są moje polcenia, tym lepiej mi grają. Przykład: mecz z dobrą drużyną w lidze włoskiej (ja Juventus, przeciwnik, Inter, Roma, Milan); szarpanie z taktyką - agresywny odbiór Ibrahimovic, Kaka czy też totti, dośrodkowania na odgrywającego (trezeguet), polecenia dla drużyny: gramy szeroko, szybko i bezpośrednio, kontratak itd, itd. efekt - plecy 2:0 po bezbarwnej grze (oni 20 strzałów, ja 5). Polecenia bardziej ogólne - dośrodkowania, gra skrzydłami, kontratak (bez cudowania z granie na odgrywającego, pressingiem na poszczególnych zawodników przeciwnika, czy szeroką bezpośrednią grą). remis albo zwycięstwo po wyrównanym meczu. a taktyka jest dla mnie ważna i lubię dokładnie się ustawić pod każdego przeciwnika, a okazuje się, że to nie sensu :/

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
10.12.2007 16:09    #1
Ma sens ale nalezy uwazaz aby nie przedobrzyc bo wtedy beda skutki odrotne od porzadanego.

Visioner Przodownik pracy

0
10.12.2007 16:18    #2
byc moze za duzo wydajesz polecen i zawodnikom sie trudno polapac, ja osobiscie nie cuduje w polecenia indywidualne za bardzo, ustawiam taktyke pod cala druzyne

KONRAD_NEWS Partyzant

0
10.12.2007 18:21    #3
zastosuj defensywna taktyke np. tylko z kontratakiem u mnie dziala gram taktyka 4-4-2 z ofensywnymi skrzydlowymi szczegolnie linia pomocy spisuje sie swietnie

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.