Zauważyłem ciągły spadek reputacji mojego klubu mimo dobrych wyników. Gram Wisłą Kraków 5 sezon, co roku zdobywałem majstra, pucharu nie udało mi się chyba tylko raz, a superpuchar zdobyłem 3 razy. Mało tego co roku gram w lidze mistrzów i dwa razy udało mi się wyjść z fazy grupowej eliminując takie kluby jak Porto albo Rangers.
Problem leży w tym, że moja reputacja mimo to ciągle spada. Sprawdzam ją regularnie genie scoutem i widziałem, że na samym początku gry była ona około 6300, a teraz po tylu sukcesach spadła mi do 5900! Jest to straszne utrudnienie, bo im mniejsza reputacja tym mniej dobrych zawodników chce do mnie przejść. Czy można coś z tym zrobić lub może jest to jakiś błąd gry?
Bardzo proszę o pomoc i z góry dzięki.
Problem leży w tym, że moja reputacja mimo to ciągle spada. Sprawdzam ją regularnie genie scoutem i widziałem, że na samym początku gry była ona około 6300, a teraz po tylu sukcesach spadła mi do 5900! Jest to straszne utrudnienie, bo im mniejsza reputacja tym mniej dobrych zawodników chce do mnie przejść. Czy można coś z tym zrobić lub może jest to jakiś błąd gry?
Bardzo proszę o pomoc i z góry dzięki.
Najnowsze posty