Spec od taktyki - POSZUKIWANY !

Cinek1013 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
29.05.2011, 17:11    Pytanie
Siemanko !
Mam pewien problem ze niezbyt sie znam na ustawianiu taktyk(lepiej mi wychodzi wyszukiwanie talentow :P)
Taktyki ktorymi gralem przewaznie byly sciagniete z tad :P
Gram Sevilla 1-wszy sezon ofensywe mam wg mnie zaje*****
Neymar/Kadlec/L.Traore/Hazard/Navas/Negredo/Fabiano - to nie sa slabi pilkarze
A wyniki i tak nie sa zadowalajace ...
Ma ktos jakis pomysl jak ich ustawic(nie musza grac wszyscy) gram 4-4-2 z wysunietymi skrzydlowymi lub 4-4-2 z wysunietymi skrzydlowymi i 1 defensywnym pomocnikiem w zamian za napastnika.
Z takim potencjalem ofensywnym powinienem kosic conajmniej miec 3-4 miejsce w Primera division a tutaj 7 ... - Koszmar
Jesli jest ktos zainteresowany udzieleniem pomocy niech napisze tutaj lub na PW to wysle screena skladu itd :)
Z gory dzieki

ronaldek1 Młody aktywista

0
29.05.2011 17:32    #1
Mógłbym pomóc.
http://www.cmrev(...)927.html

Mile widziana pomoc

Goldberg1987 Partyzant

0
29.05.2011 17:36    #2
Ja też mógłbym pomóc.

AlexManager Partyzant

0
29.05.2011 17:58    #3
od biedy mogę wspomóc
サッカーはあなたと一緒にしよう

PDrasta Młody aktywista

0
29.05.2011 18:41    #4
Miałeś skład, ale chciałeś kupić sobie gwiazdy na ofensywe to teraz masz, 0 zgrania. Miałem tak samo z Lechią Gdańsk, kupiłem z 7-8 piłkarzy dobrych jak na Polske, ledwo 11 miejsce zająłem, a skład był na pierwszą piątkę spokojnie. Wpuszczaj po kolei jednego co kilka meczy na zmiane oczywiscie, to wyniki będziesz miał w miare też.
Jednych to razi, a innych zachwyca
miasto Ostróda to Mazur stolica!

AlexManager Partyzant

0
29.05.2011 19:16    #5
podaj wszystkich pomocnikow i napastnikow to cos sklecimy
サッカーはあなたと一緒にしよう

7suarez7 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
0
29.05.2011 21:28    #6
Możesz zagrać Hazard Klasyczna 10 w ataku z Fabiano jako lis pola karnego i wpuszczaj powoli kadleca gdyż jest to jeszcze bardzo młody gracz wysunieci skrzydłowi i Neymar jako schodzący napastnik i jako skrzydłowy Navas na skrzydło polecam gracza S.Cazorla ma obie nogi i gra fantastycznie mam go w swoim Liverpool ustaw dobrego środkowego pomocnika i Defensywnego, polecam Hazarda jako napastnik Klasyczna 10 w jego 1 sezonie gry w Liverpoolu strzelił mi w 3 sezonie 22 bramki w Premier i został by królem strzelców gdyby nie złapał kontuzji pod konie sezonu na 3 miechy polecam też na przyszłośc właśnie jeszcze Cazorla będzie już ograny w BBVA a także A.Sanchez J.Moutinho i na obrone młody phil Jones z Blackburn.Zagadałem się o transferach talentów, a drózyne ustaw ofensywnie z ścisła dyscypliną bezpośrednimi podaniami wysokim presingiem i wielką Agresia gdyż sprzyjać bedzie to twoim młodym talentom takim jak Neymar Hazard czy Navas. na koniec proponuje też pomyśleć nad Fernando Llorente porządny gracz mogł by być królem strzelców bo do tego by strzelali Kadlec Neymar czy Hazard jeszcze 2 lata musisz poczekać ,żeby tak na poważnie zaczeli

Cinek1013 Partyzant

0
29.05.2011 21:57    #7
Prosze bardzo ss-y składu jesli jeszcze czegos bedziecie potrzebowac to pisac :)
http://image(...)akt.png/
I 2:
http://image(...)akt.png/
Do tego mam 27 mln E na transfery ktora formacje wzmocnic ??
Palop 36 lat ale mam mlodego Anglika(18 lat) 4 gwiazdki potencjału wiec powinno cos z niego byc :D
Dzieki za zainteresowanie :)
Dostalem juz na Pw jedna z taktyk i po pierwszym meczu bez calego skladu(kontuzje) 3:1 z deportivo
Zobaczymy ktora bedzie najlepsza z wszystkich :)
Mile widziane gotowe taktyki(z suwakami) lub zdjecia(sam ustawie jak cos tylko ze ze zdjec latwiej sie zorientowac :)

amenokoyane Młody aktywista

0
30.05.2011 10:12    #8
Zagraj 4-2-3-1 (Ofensywny pomocnik zamiast defensywnego). Na OPŚ daj E.Hazard a na skrzydło za niego Capel/Perotti/Kadlec. Przygotowanie przedmeczowe najpierw: zgranie zespołu na max a potem poruszanie się w ofensywie (ja mam cały czas suwak na max). Tak samo jak przedmówca polecam ci Phil Jones z Blacburn na obronę, na atak Khouma Babacar lub Cheick Diabaté(narazie jako zmiennik) - szybcy, silni wysocy i dobrze gra głową (chociaż atak masz akurat niezły). Jeżeli chcesz mogę na PW wysłać ci moją taktykę.

Marjo_O Partyzant

0
30.05.2011 14:30    #9
witam - spróbuj tego
1. zagraj 4-4-2 z wys. skrzydłowymi, kontrola, szybkie tempo, pressing, podania mieszane, agresywny odbiór, ataki skrzydłami
2. skład
palop-caceres(boczny ob. wsparcie, częste rajdy i dośrodkowania), s.sanchez (śr. obrońca obrona), escude (jw), f.navarro (jak caceres) -medel (pom. odbierający obrona), rakitić (cof rozgrywający, szukaj gry), e. hazard & navas ( skrzydłowi atak, rajdy, dośrodkowania często) - neymar (cofnięty napastnik, kretywność nieograniczona, szukaj gry, rajdy często, prostopadłe podania często), l.fabiano/negredo/l.traore (lis pola karnego lub odgrywający - wtedy bramkarz gra długie piłki na niego)
3. ustaw przygotowania jak radzi amenokoyane
4. jak ściągasz taktyki z tej strony to spróbuj kiler rogów - sergio sanchez kilka bramek może sypnąć;) wtedy po zgraniu daj atak przy stałych fragmentach
5. w trakcie meczu daj polecenia "nękanie rywali", "agresywny odbiór piłki", "zagrania na skrzydła"
6. wygrywaj...;)

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 30.05.2011 o godz. 14:33

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.