Steam FM 2009 ! ! !

Pan(sz)czur Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.12.2008, 21:44    Pytanie
Kto mi wyjaśni jak zainstalować FM 2009 za pomoca programu Steam, bo za cholere nie wiem. Moga byc zalączone linki. Będę wdzieczny za pomoc.

Kanius Partyzant

0
10.12.2008 22:15    #1
To jest proste tworzysz konto (nick ,hasło i maila chyba podajesz) czekasz aż ci się załaduje, instalujesz grę wprowadzasz kod i gotowe(aha 1 uruchomienie może trwać dość długo ale się tym nie przejmuj bo tak każdy ma za 1 razem)

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

0
11.12.2008 20:45    #2
Inaczej.

1. Ściągasz STEAM-a
2. Robisz konto
3. Logujesz się
4. W My Games albo Moje gry klikasz Dodaj Grę STEAM - Add Steam Game
5. Wstukujesz Kod
6, Ściągasz na steama
7. Uruchamiasz steama, fm-a 09 i grasz
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

Pan(sz)czur Partyzant

0
12.12.2008 02:22    #3
mam fm-a sciagnietego z neta i jaki kod o co w tym chodzi. jeszcze mi nikt nie pomogl. zaczynam powiątpiewać w waszą inteligencje. sam se znajde.

M@+ Partyzant

0
12.12.2008 10:54    #4
nikt ci nie pomoże, złodziejom nie pomagam.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 12.12.2008 o godz. 10:55

Abramis Partyzant

0
12.12.2008 11:10    #5
Jestem tu nowy, ale proszę tylko dobrze zrozumieć to co napiszę.

Przeglądam tę stronę już od dawna, tylko nie chciało mi się nigdy tutaj konta zakładać, ale jakoś się przemogłem :) Z tego co zauważyłem, wielu ludzi co posiadają gry pirackie ma problemy z crackiem, bo wiele funkcji nie działa, a nawet ten najnowszy crack, który wyszedł mimo, że daje już możliwość pójścia na urlop to ma dalej sporo bugów. Desperaci pokroju założyciela tematu to tylko kropla w morzu. Ostatnio widać ich desperację w postaci notorycznie pojawiających się tematów tego typu na stronie cmrev. Jak już jest w miarę poprawny crack to są problemy z jego zaaplikowaniem, bo sporo trzeba mieszać w plikach.

Na koniec. Admini niech banują takie kwiatuszki a reszta niech nie podbija takich tematów. Jeżeli ktoś ma problem z zainstalowaniem gry to powinien podać szczegóły tzn. co wyskakuje za okienko, czy coś innego. Tu widać użytkownik ściągnął sobie pirata i nie wiem czego tu szuka...

Użytkownik uznał post za pomocny

kojitsu Partyzant

0
12.12.2008 13:59    #6
Nie chcę zakładać nowego tematu, ale zainstalowałem Fm 09 Poprzez steam i teraz mam pytania :
1. Jak można zrobić żeby uruchomic fm nie uruchomic Konta
2. Czemu nie ma w zakładce StaRT-pogramy-sports interactive- i tu telko fm o9 i 07 i 06 a fm o9 w zakladce steam jak zrobic żeby wróciło na swoje miejsce ?

Pan(sz)czur Partyzant

0
13.12.2008 01:32    #7
O to chodzi drogi kolego ze mieszkam w holandii i mam orginalnego fma 2007 i 2008 (po 50 euro kazdy) a chcialem sprawdzic czy da sie spiracic jakąs gierke padlo na fma 2009 i ni hooja szukalem . to jest jak igla w stogu siana. ale dzieki za odezwe chyba mi pomogles.

Pan(sz)czur Partyzant

0
13.12.2008 01:35    #8
a Admini ani be ani me co za ziomy chyba maja wazniejsze sparwy na glowie (np.kupic futro z norek zonie na swieta) niz jakies pirackie ciule. nara . TEMAT DO ZAMKNIECIA.

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

0
13.12.2008 11:39    #9
[quote=kojitsu]Nie chcę zakładać nowego tematu, ale zainstalowałem Fm 09 Poprzez steam i teraz mam pytania :
1. Jak można zrobić żeby uruchomic fm nie uruchomic Konta
2. Czemu nie ma w zakładce StaRT-pogramy-sports interactive- i tu telko fm o9 i 07 i 06 a fm o9 w zakladce steam jak zrobic żeby wróciło na swoje miejsce ? [/quote]

1. Nie da się ;)
2. Bo masz go na steamie zainstalowanego. Pomyśl. Odinstaluj i zainstaluj inną metodą ?

[quote=Pan(sz)czur]mam fm-a sciagnietego z neta i jaki kod o co w tym chodzi. jeszcze mi nikt nie pomogl. zaczynam powiątpiewać w waszą inteligencje. sam se znajde.[/quote]

Tak. Admini proszę o weryfikację czy ma neta z holandii. Ale i tak ogólnie przyznałeś się do piractwa.
Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.