Steam FM 2009 ! ! !

Pan(sz)czur Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
10.12.2008, 21:44    Pytanie
Kto mi wyjaśni jak zainstalować FM 2009 za pomoca programu Steam, bo za cholere nie wiem. Moga byc zalączone linki. Będę wdzieczny za pomoc.

kojitsu Partyzant

0
13.12.2008 12:29    #10
[quote2=Morszczuk][quote=kojitsu]Nie chcę zakładać nowego tematu, ale zainstalowałem Fm 09 Poprzez steam i teraz mam pytania :
1. Jak można zrobić żeby uruchomic fm nie uruchomic Konta
2. Czemu nie ma w zakładce StaRT-pogramy-sports interactive- i tu telko fm o9 i 07 i 06 a fm o9 w zakladce steam jak zrobic żeby wróciło na swoje miejsce ? [/quote]

1. Nie da się ;)
2. Bo masz go na steamie zainstalowanego. Pomyśl. Odinstaluj i zainstaluj inną metodą ?

[quote=Pan(sz)czur]mam fm-a sciagnietego z neta i jaki kod o co w tym chodzi. jeszcze mi nikt nie pomogl. zaczynam powiątpiewać w waszą inteligencje. sam se znajde.[/quote]

Tak. Admini proszę o weryfikację czy ma neta z holandii. Ale i tak ogólnie przyznałeś się do piractwa.
[/quote2]
[quote2=Morszczuk][quote=kojitsu]Nie chcę zakładać nowego tematu, ale zainstalowałem Fm 09 Poprzez steam i teraz mam pytania :
2. Czemu nie ma w zakładce StaRT-pogramy-sports interactive- i tu telko fm o9 i 07 i 06 a fm o9 w zakladce steam jak zrobic żeby wróciło na swoje miejsce ? [/quote]

1. Nie da się ;)
2. Bo masz go na steamie zainstalowanego. Pomyśl. Odinstaluj i zainstaluj inną metodą ?

[quote=Pan(sz)czur]mam fm-a sciagnietego z neta i jaki kod o co w tym chodzi. jeszcze mi nikt nie pomogl. zaczynam powiątpiewać w waszą inteligencje. sam se znajde.[/quote]

Tak. Admini proszę o weryfikację czy ma neta z holandii. Ale i tak ogólnie przyznałeś się do piractwa.
[/quote2]

1. Nie da się ;)

[/quote2]

Wielki dzięki ! :-) Pozdro i miłego dnia

Pan(sz)czur Partyzant

0
08.01.2009 14:29    #11
Jeszcze nie zamknęli tematu. Uff ale bajzel...

Marcin22 Żołnierz frontu ideologicznego

0
08.01.2009 15:21    #12
[quote=Pan(sz)czur]mam fm-a sciagnietego z neta[/quote]
Gratuluję głupoty

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

0
08.01.2009 15:23    #13
[quote=Pan(sz)czur]mam fm-a sciagnietego z neta[/quote]
Ale jest szczery i otwarty :P
Bo prawie trzech tygodniach dostał ;)

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 08.01.2009 o godz. 15:25

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
0
08.01.2009 15:24    #14
I zbanowany. Zamykam.

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.