styl Capello

Gentleman Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
26.12.2007, 12:13    Pytanie
otóż mam problemy w moim Fc Nantes . Ustawiam wszystko w ustawieniach dla piłkarzy tak , aby grali jak Arsenal bądź Az Almaar ( w sezonie 2005/2006) czyli szybkie tempo , krótkie podania itd . A tu wychodzi mi coś zupełnie innego , moi piłkarze grają jak Real z Fabio Capello na ławce trenerskiej. Mój zespół gra niesamowicie brzydko i nieefektownie , a przede wszystkim nieefektywnie. Mój team potrafi w jednym meczu rozgromić taki zespół jak Bastia 5:0 a przez następne pięć kolejek przegrywamy zawsze jedną bramką np. 2;1 3;2 4;3 . Zawsze moi zawodnicy jako pierwsi strzelają bramkę a ok. minutę później już jest wynik remisowy . Obrońcy mojego zespołu grają tak jakby grali w lidze podwórkowej , a nawet gorzej . Gdy przeciwnik biegnie środkiem pola to oni zamiast złapać go w ,,kleszcze" to rozbiegają się na boki . O bramkarzach wspominać ..........hmmmm nie wiem czy jest sens , gdyż umiejętności na papierku mają niezłe przyznaję , lecz puszczają tak niesamowite szmaty . Od początku sezonu grałem już ok . 5 bramkarzami ( bramkarzami z Nantes [2] Anthony Silva , Dwayne Miller , dałem nawet zagrać 16 latkowi z rezerw. Nie wiem co robić . Póki co zajmuję 7 miejsce w lidze , mam 4 punkty straty do miejsca 2 a do 1 aż 10 .
HELP xD
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
stanie się to co ma się stać

Piotrś Młody aktywista

0
26.12.2007 12:19    #1
Swoboda Taktyczna jest wazna :P Jesli ich popuscisz to moze bedą grali Arsenal ehehe:)
a grasz kontry ?:P zrób krycie 1/1;P eheh xD sam nie wiem:P najlepiej samemu kombinowac:D

matinho02 Młody aktywista

0
26.12.2007 12:25    #2
ogranicz swobode taktyczna u srodkowych obroncow i cofnij ich.... i sprawdz koncentracje.. ona jest odpowiedzialna za starty bramek na poczatku meczu czy tuz po strzeleniu gola

Pawisco Weteran Wojny Ojczyźnianej

0
26.12.2007 12:36    #3
Szybkie tempo i krotkie podania ciekawe... Wiesz aby tak grac musisz miec niesamowicie wytrzymalych i dobrych technicznie pilkarzy. Jesli chcesz grac szybko podania raczej bezposrednie i odwrotnie - jesli chcesz grac krotkimi podaniami a'la Meksyk to tempo troche wolniejsze. Sam tak gram!

PS. Co Ty masz za range?!

0
26.12.2007 12:38    #4
my ludzie Putina działający w Polszy mamy specjalne przywileje :)
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką

k-u-b-a1 Przodownik pracy

0
26.12.2007 12:47    #5
łoł łoł łoł.. Gentleman, szalejesz ;) osobiście gram tak samo jak Ty, tj. szybkie tempo i krótkie podania i u mnie to sie sprawdza ;) a co do tych bramkarzy.. nie lepiej postawić na jednego i dać mu zagrac 8-10 meczy żeby sie ograł? i Dwayne Miller chyba nie zasługuje w pierwszym sezonie naranie w pierwszym składzie w takim klubie..

0
26.12.2007 12:49    #6
ostatnio gra tylko 1 bramkarz i spisuje się jak ostatnio Dida w milanie :(
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką

0
26.12.2007 12:53    #7
nie każdy jest doskonały.. trzeba dać mu się rozkrecic.. :P najlepiej gra sie zawodnikow, w ktorych wierzysz, ufasz im bla bla bla.. ;) stabilizacja w klubie jest bardzo ważna.

0
26.12.2007 12:56    #8
ile czasu ma się rozkręcać 3 miesiące ;>
Niech płonie ten ogień
płonie w każdym sercu
nauczymy się kochać
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką

0
26.12.2007 12:59    #9
no.. ja mniej wiecej tyle czasu daje swoim bramkarzom, inaczej zaś jest u napastników. Od nich wymagam ciągle dobrej formy.. Jeden slaby mecz i wypadasz ze składu chłopie.. ;)

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.