otóż mam problemy w moim Fc Nantes . Ustawiam wszystko w ustawieniach dla piłkarzy tak , aby grali jak Arsenal bądź Az Almaar ( w sezonie 2005/2006) czyli szybkie tempo , krótkie podania itd . A tu wychodzi mi coś zupełnie innego , moi piłkarze grają jak Real z Fabio Capello na ławce trenerskiej. Mój zespół gra niesamowicie brzydko i nieefektownie , a przede wszystkim nieefektywnie. Mój team potrafi w jednym meczu rozgromić taki zespół jak Bastia 5:0 a przez następne pięć kolejek przegrywamy zawsze jedną bramką np. 2;1 3;2 4;3 . Zawsze moi zawodnicy jako pierwsi strzelają bramkę a ok. minutę później już jest wynik remisowy . Obrońcy mojego zespołu grają tak jakby grali w lidze podwórkowej , a nawet gorzej . Gdy przeciwnik biegnie środkiem pola to oni zamiast złapać go w ,,kleszcze" to rozbiegają się na boki . O bramkarzach wspominać ..........hmmmm nie wiem czy jest sens , gdyż umiejętności na papierku mają niezłe przyznaję , lecz puszczają tak niesamowite szmaty . Od początku sezonu grałem już ok . 5 bramkarzami ( bramkarzami z Nantes [2] Anthony Silva , Dwayne Miller , dałem nawet zagrać 16 latkowi z rezerw. Nie wiem co robić . Póki co zajmuję 7 miejsce w lidze , mam 4 punkty straty do miejsca 2 a do 1 aż 10 .
HELP xD
HELP xD
Najnowsze posty