Taktyka

Zola Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
30.07.2008, 06:17    Pytanie
Witam. Mam mały problem z taktyką i nie chodzi o to że nie strzelam bramek lub coś w tym stylu tylko o to że zazwyczaj dopasowywuje taktyke do zawodnikow i tu pojawia sie mały problem. Gram Man City 2 sezon.Po 1 udanym sezonie sprowadziłem 3 klasowych zawodników na pozycje napastnika.Sa nimi Toni,Berbatov i Aguero.Do tego z 1 sezonu dochodzi Sobis,Liedson i Vagner Love.Z wypożyczenia wrócił Bianchi(Bardzo dobrze sie rozwinął w Lazio).No i Stancu którego chce wpuszczać na ogony meczów. Z moich przemyśleń atak jest najmocniejszym ogniwem w mojej drużynie.Po sprzedaniu Van Der Vaarta(Prezes nie mógł odrzucić oferty wartej 200 mln zł:/. W środu pomocy według mnie dwóch najlepszych to Elano i Johnson a na skrzydlach Petrov i Arshavin.Moje pytanie brzmi jaką taktyke dobrać do tych zawodników?Wiadomo, że walka o miejsce w skladzie jeszcze nikomu nie zaszkodziła ale w ataku troche ich za dużo(Nikt sie nie zglasza po nikogo z ataku).A szkoda, żeby jakiś zawodnik sie marnował z napastników bo każdy ma to coś w sobie co powinien miec rasowy napastnik.Prosze o pomoc w wybiorze taktyki.Z góry ThX PoZdr0.

//Edytowano 2 razy, ostatni raz 30.07.2008, 06:44

Zola Partyzant

0
30.07.2008 06:26    #1
A dodam jeszcze ze jest jeszcze Samaras i Sturridge no ale ich to już nie licze i chce jak najszybciej sprzedać.Choć ten 2 zapowiada sie na niezłego młodziana.

Kudłaty Partyzant

0
30.07.2008 06:44    #2
Ja proponuję taktykę 4-3-3 i ciągłą rotację owych graczy.

irekrog17 Żołnierz frontu ideologicznego

0
30.07.2008 07:40    #3
Możesz też 3-4-3 jak chcesz bardzo ofensywnie. Pograj kilka meczów towarzyskich i sprawdź którzy są najlepsi. Zresztą sezon jest jednym z najdłuższych i najcięższych w Europie (Premier League, FA Cup, Puchar Ligi), więc dużo dobrych zawodników Ci się przyda.

Mrowka95 Partyzant

0
30.07.2008 08:47    #4
4-3-3 tutaj bardzo dobra taktyka http://www.speed(...)142.html

maillo7303304 Partyzant

0
30.07.2008 09:06    #5
Jesteś menedżerem, więc sam decyduj. Poproś asystenta o pomoc. Nikomu już nie chce się samemu pomyśleć...

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.