Witam. Mam mały problem z taktyką i nie chodzi o to że nie strzelam bramek lub coś w tym stylu tylko o to że zazwyczaj dopasowywuje taktyke do zawodnikow i tu pojawia sie mały problem. Gram Man City 2 sezon.Po 1 udanym sezonie sprowadziłem 3 klasowych zawodników na pozycje napastnika.Sa nimi Toni,Berbatov i Aguero.Do tego z 1 sezonu dochodzi Sobis,Liedson i Vagner Love.Z wypożyczenia wrócił Bianchi(Bardzo dobrze sie rozwinął w Lazio).No i Stancu którego chce wpuszczać na ogony meczów. Z moich przemyśleń atak jest najmocniejszym ogniwem w mojej drużynie.Po sprzedaniu Van Der Vaarta(Prezes nie mógł odrzucić oferty wartej 200 mln zł:/. W środu pomocy według mnie dwóch najlepszych to Elano i Johnson a na skrzydlach Petrov i Arshavin.Moje pytanie brzmi jaką taktyke dobrać do tych zawodników?Wiadomo, że walka o miejsce w skladzie jeszcze nikomu nie zaszkodziła ale w ataku troche ich za dużo(Nikt sie nie zglasza po nikogo z ataku).A szkoda, żeby jakiś zawodnik sie marnował z napastników bo każdy ma to coś w sobie co powinien miec rasowy napastnik.Prosze o pomoc w wybiorze taktyki.Z góry ThX PoZdr0.
//Edytowano 2 razy, ostatni raz 30.07.2008, 06:44
Najnowsze posty