Taktyka ? Już nie mam pomysłów ...

Alex Ferguson Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
01.04.2013, 21:19    #1
Witam , prowadzę West Ham w FM 12 gram już 3 sezon w skrócie opisze moją przygodę ,... zaczalem jako bezrobotny wladze west hamu zwolnily trenera w polowie seoznu wiec objalem ich ja byli na 19 miejscu w 1 lidze na koniec sezonu tym przeecietnym skladem wyciagnalem ich na 3 miejsce i wygralem w barazach wchodzac do PL i wygrywajac Puchar Anglii , w pierwszym sezonie zajalem wysokie jak na te ekipe 5 miejsce i grajac caly czas ta sama taktyka odpadlem w grupie z Pucharu UEFA , w nastepnym sezonie zmienil mi sie zarzad objal moj klub jakis bogaty arab ktory dal mi 80mln na transfery . Przebudowalem caly sklad wypisze mniej wiecej moja druzyne Bramkarze:Green,Lindeegard, Obroncy: C.Davies , Spence , Alba , Ostrzolek , Kyle Walker , Fazio , Carvalho Pomocnicy: Hoillet , Gibson , Van Der Vaart , Noble , Sulejmani , Kaka , Kagawa , Sako , GroBreutz , Milner , Lampard , Barry Napastnicy: Milik,Lewandowski,Eto,Tevez,Zaha... bylem stawiany w gronie faworyta do zwyciestwa w lidze razem z City . Wygralem Lige Europy 7miejsce w lidze ;/ caly sezon zmienialem taktyke bo non stop albo wymeczone wygrane albo remisy lub gromkie porazki z nawiekszymi rywalami próbowałem wszyskiego nawet sciagalem taktyki ktore sa tu napisane na stronie ale to i tak nic nie dawalo jesli moze ktos ma jakies doswiadczenie , prowadzil West Ham proszę o pomoc ... Z góry dzięki i pozdrawiam :)

lancos3-11 Partyzant

0
01.04.2013 21:36    #2
Brak zgrania, panie brak zgrania...

robal15 Młody aktywista

0
01.04.2013 21:37    #3
Ten twój skład śmierdzi na kilometr. Jakim cudem udało ci się ściągnąć Alba, Kagawa, Kaka, Walkera, Lewandowskiego itd.? Ja z Depo wygrałem mistrza w lidze, reputacje mam na 4 gwiazdki, a i tak rezerwowi zawodnicy Barcy i Realu nie chcą do mnie przyjść:D
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Alex Ferguson Partyzant

0
01.04.2013 21:38    #4
Ale w przygotowaniach do meczu treniuje zgranie i to nic nie daje najlepsze jest to że jak miałem mecz w lidze europy to wygrywalem wsyzstkie mecze przekonujaco a grajac w lidze z druzyna poziom nizsza np z Fulham przegrywam 0-2 ;/

lancos3-11 Partyzant

0
01.04.2013 21:43    #5
Może za dużo narodowości? To może być zła komunikacja. A w jaki sposób najczęściej tracisz gole?

Alex Ferguson Partyzant

0
01.04.2013 21:43    #6
Złożyłem Valencii oferte z rzedu 20mln funtow i zgodzili sie Kaka był wystawiony w 2 sezonie jak gralem na liste transferowa za 3 mln , Kagawie konczyl sie kontrakt za 6 miesiecy a ze mnie prowadzi arabski rzad i mam duzo kasy to zaproponowalem mu astronomiczna kase i przyszedl , Lewandowski ??? Borussia w FM12 od poczatku gry sie wyprzedaje tylko Goetze zawsze zostaje z tych lepszych bo nikt kasy na niego nie ma , Tevez równiez od poczatku gry wisi na liscie transferowej , Etoo byl wystawiony na wlasne żądanie podobnie jak Walker , jeszcze cos ?

Alex Ferguson Partyzant

0
01.04.2013 21:46    #7
Różnie często jest tak że na początku meczu przeważam , później przeciwnik przejmuje inicjatytwe i ciśnie no i padają bramki dla nich chociaz nie raz Green ratowal mi dupe i dostawal oceny po 8.0 za mecz bo czynil cuda , nie raz jest tak że trace z głupich kontr gdy wykonuje jakis staly fragment gry , przzejmuja pile kontratakuja i laduja brame , lub czesto z roznych strzelaja...

Alex Ferguson Partyzant

0
01.04.2013 21:48    #8
Teraz staram sie sciagac samych Anglików , w tym okienku letnim kupilem narazie Rodwella , Shawcrossa , Baines , Ashley Young

robal15 Młody aktywista

0
01.04.2013 22:05    #9
Aaaa...Fm12...wszystko jasne. Też zawsze staram się kupować rodzimych zawodników. Więc tak:
-taktykę masz już opanowaną na maxa, tak?
-sprawdź, po meczu, co mówi twój asystent. W jego opiniach zawsze masz informacje, czy zawodnicy mają problem z komunikacją oraz opanowaniem taktyki.
-daj im 3 miesiące na poznanie się i zgranie. Jeśli nie będzie rezultatów, to taktykę trzeba zmienić. Ja co sezon modyfikuję taktykę, bo przeciwnik starą już dawno przeanalizował. Przez co gorzej moi zawodnicy grają.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

Alex Ferguson Partyzant

0
01.04.2013 22:16    #10
Ja musze zmieniac co 7,8 meczy bo przeciwnicy rozpracowuja je migiem ;/

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.