Witam , prowadzę West Ham w FM 12 gram już 3 sezon w skrócie opisze moją przygodę ,... zaczalem jako bezrobotny wladze west hamu zwolnily trenera w polowie seoznu wiec objalem ich ja byli na 19 miejscu w 1 lidze na koniec sezonu tym przeecietnym skladem wyciagnalem ich na 3 miejsce i wygralem w barazach wchodzac do PL i wygrywajac Puchar Anglii , w pierwszym sezonie zajalem wysokie jak na te ekipe 5 miejsce i grajac caly czas ta sama taktyka odpadlem w grupie z Pucharu UEFA , w nastepnym sezonie zmienil mi sie zarzad objal moj klub jakis bogaty arab ktory dal mi 80mln na transfery . Przebudowalem caly sklad wypisze mniej wiecej moja druzyne Bramkarze:Green,Lindeegard, Obroncy: C.Davies , Spence , Alba , Ostrzolek , Kyle Walker , Fazio , Carvalho Pomocnicy: Hoillet , Gibson , Van Der Vaart , Noble , Sulejmani , Kaka , Kagawa , Sako , GroBreutz , Milner , Lampard , Barry Napastnicy: Milik,Lewandowski,Eto,Tevez,Zaha... bylem stawiany w gronie faworyta do zwyciestwa w lidze razem z City . Wygralem Lige Europy 7miejsce w lidze ;/ caly sezon zmienialem taktyke bo non stop albo wymeczone wygrane albo remisy lub gromkie porazki z nawiekszymi rywalami próbowałem wszyskiego nawet sciagalem taktyki ktore sa tu napisane na stronie ale to i tak nic nie dawalo jesli moze ktos ma jakies doswiadczenie , prowadzil West Ham proszę o pomoc ... Z góry dzięki i pozdrawiam
Najnowsze posty