[quote=Arek96]może i tak, ale u mnie najczęściej chcą mniej, i tyle. koniec[/quote]
Moim zdaniem nie umiesz się przyznać do błędu
A popełniłeś go w pierwszym poscie, chyba że grasz w inną grę bo każdy Ci powie, że trener który ma więcej obowiązków chce wiecej kasy. To logiczne i tak jest w FM-ie.
[quote2=MagnificoManager][quote=Arek96]No i u mnie z reguły normalni mniej zarabiają
[/quote]
Arek jeżeli sprawdzałeś, że trener chce mniejsze wynagrodzenie niż trener pierwszego zespołu, to pewnie porównywałeś trenera i trenera pierwszego zespołu ze swojej druzyny. Powinieneś porównać żądania JEDNEGO TRENERA pod kątem obydwu ról w zespole, a nie dwóch innych trenerów, gdyż zazwyczaj mają oni całkiem inne reputacje, umiejętności, a co za tym idzie żądania co do pensji. [/quote2]
Wiem, że jest mało prawdopodobne żebys tak zrobił, ale przecież Ty się nigdy nie mylisz więc próbowałem szukać innego racjonalnego rozwiazania. Niestety takiego nie znalazłem. (racjonalnym rozwiazaniem nie jest ''może i tak, ale u mnie najczęściej chcą mniej, i tyle. koniec''
[quote=Arek96]Twój post miał służyć temu, żeby wyjaśnij mi, co pewnie robiłem, a co powinienem na pewno robić? Bez żartów...[/quote]
Mój post słuzył temu, żeby pokazać Ci, że się popełniłeś błąd pisząc swój pierwszy post. Nawet Ci to udowodniłem, niestety Ty uwarzasz, że się nigdy nie mylisz i prubujesz atakować mnie i mój post. Niestety Ci to nie wyszło, bo każdy kto umie czytać ze zrozumieniem i przeczytał mój post to zrozumiał, że chodziło o sprostowanie tego co napisałś. W drugiej części mojego postu prubowałem zrozumieć sens stwierdzenia:
[quote=Arek96]No i u mnie z reguły normalni mniej zarabiają
[/quote]
Doszedłem do wniosku, że mogłeś porównać dwóch innych trenerów. Ale jeżeli nie na tym polegał twój błąd to pozostaje tylko jedno wyjśćie. Pogubiłeś się. Popełniłeś drobny błąd pisząc, ze twoi ''normalni'' zarabiają mniej, podczas gdy oczywiscie jak u każdego zarabiają więcej. Tyle, że nie chcesz sie przyznać do błędu i brniesz w to dalej, przy okazji mnie atakując.
Szkoda, ze muszę pisać ten post, bo wbrew pozorą nie lubię wdawać sie w dyskusję z takimi jak Ty, ale Twoje argumenty ...
[quote=Arek96]może i tak, ale u mnie najczęściej chcą mniej, i tyle. koniec[/quote]
...są tak słabe, że jestem pewien, że w odpowiedzi na mój post nie napiszesz nic mądrego. Niech zgadnę: W odpowiedzi zobaczę cytaty z błędów językowych jakie popełniłem( tak, tak juz takie cięte riposty z twojej strony otrzymywałem).
Przepraszam normalnych uzytkowników za zmarnowane miejsce i za to, ze muszą słuchać naszych sprzeczek, ale uznałem, że Arek nie ma racji i należy mu to udowodnić, gdyz uparcie sie do niego nie przyznaje.
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 18.06.2009 o godz. 16:58
Najnowsze posty