Usunięcie poprzeczki, zabicie bramkarza, strzelenie karnego, nie stracenie bramki z rożnego/wolnego.

Czarodziejski Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
12.11.2010, 13:57    Pytanie
1. Macie jakiś sposób na rozmagnesowanie poprzeczki? Każda główka się z nią spotyka [no prawie], jakiś pomysł na ustawienia napastnika?
2. Czy bramkarz ma ręce Jezusa, że każde "sam na sam" wybrania? Napastnik pokroju Lukaku, czy Caracciolo zawsze trafią w niego. W tym sezonie żadnego gola w tak korzystnej sytuacji. Polecenia może jakieś zmienić? Albo przestanę grać szybkimi napastnikami i same wrzutki, ale tu pojawia się kolejny problem, będący w punkcie pierwszym.
3. Czy u was też w co 2 meczu macie karnego przeciwko sobie? Mi przeciwnik zawsze strzela, ja jemu po sezonie rozgrywki trafiłem raz [było to na prawdę wielkie święto].
4. Jakieś ustawienia na rzuty rożne? Uświadczyłem na razie samych poprzeczek, gola z tego fragmentu jeszcze nie strzeliłem. O obronie jeszcze gorzej mówić, zawsze się znajdzie ktoś, kto wepchnie piłkę w moją bramkę.
5. Rzut wolny, to zawsze strzał życia? Jak się przed tym bronić?

SonicSyndicate Partyzant

0
14.11.2010 20:52    #10
A który gracie sezon? W pierwszym sezonie i drugim miałem podobnie. Potem, po zgraniu drużyny wszystko wychodziło jak należy. Z resztą, jak nie wierzycie to zapraszam http://twitter.com/Sonic_Syndicate

carlosss89 Partyzant

0
14.11.2010 21:07    #11
Co do sytuacji "Jeden na jeden" to napastnik musi miec dobre opanowanie i chyba decyzje ale co do tego atrybutu jeszcze nie jestem w 100% pewny.
Wydaje mi sie ze w nowej odslonie ogromny wplyw ma ukryty atrybut utrzmanie formy. Przyklad grajac Barcelona Villa w 5 meczach szczelala 1-2 bramki pozniej bylo gorzej i pozniej znowu wrocila skutecznosc, Messi natomiast ktory ten atrybut ma wysoki majac mniej sytuacji szczelal i asystowal prawie co co mecz w zaleznosci czy byl wypoczety i mial troche czasu adpoczynek. Fajnie takze w tej czesci sprawdza sie rotacja skladu.
A moze jeszcze co do tematu ochrzan twojego napastnika o slaba forme albo niech sie postara na trengach aby grac w pierwszej 11.
Pozdrawiam.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution