Wyżal się!

stefan1984 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
24.09.2012 18:48    #211
Widocznie twórcy gry uznali, że za dziesięć czy dwadzieścia lat tak będzie wyglądał świat =) Zachodnia Europa zażre się fast foodami, i wszędzie pełno będzie Afrykanów =) Nawet liga polska też zazwyczaj z biegiem czasu jest opanowana przez graczy z tego kontynentu.

tts0 Partyzant

0
24.09.2012 20:05    #212
[quote="stefan1984"]Widocznie twórcy gry uznali, że za dziesięć czy dwadzieścia lat tak będzie wyglądał świat =) Zachodnia Europa zażre się fast foodami, i wszędzie pełno będzie Afrykanów =) Nawet liga polska też zazwyczaj z biegiem czasu jest opanowana przez graczy z tego kontynentu.[/quote]

Jest bardzo duża szansa, że tak właśnie będzie! Czarni Afrykańczycy + Arabowie, Hindusi, Azjaci etc. mają wszystko przed sobą, a ich cywilizacje i kultury prężnie się rozwijają, podczas gdy nasza cofa się w rozwoju, dlatego nie zdziwię się jeśli tak się właśnie stanie. W każdym razie nie jest to wina fast foodów:)
"Jeszcze kiedyś powiesimy ostatniego d***kratę na kiszkach ostatniego socjalisty! "

buczek93 Młody aktywista

0
25.09.2012 09:04    #213
Kurna, pierwszy mandat w życiu dostałem. Zasrane fotoradary poustawiane bez tabliczek (niezgodne to z przepisami, tak przy okazji) robiące zdjęcia w sobotę o 6:30. Jakie tu zagrożenie, jak się jedzie 72 w miejscu gdzie można 50 ? Dodam jeszcze że droga prosta jak bicz strzelił, świetna wizura a ruch tak niski, że aż pomijalny. No ale z czegoś smefry żyć muszą...

Adaminho12 Partyzant

0
03.10.2012 20:47    #214
Po przerwie kilkutygodniowej postanowiłem wrócić do FM12.
Ustawiłem taktykę, role , itd.
Początek meczu gol , myślę fajnie, lecz jak to zwykle bywa zaczęło się marnowanie sytuacji.
Wpierw Suarez wychodzi sam na sam - słupek.
Potem Lamela dostaje lagę leci jest w polu karnym i zamiast jak to się realnie dzieje przeżyć sobie na lepszą strzela z tej gorszej i nie ma gola.
Czułem że będzie gorzej. Dominowałem miałem jeszcze kilka klarownych sytuacji lecz lipa, w końcu kilka minut przed końcem pierwszej połowy pierwsza akcja przeciwnika, podanie do zawodnika na 18 metr a ten strzela okienko. Jak to zwykle bywa w takich wypadkach spadło tępo, wprowadziłem więc Lamele, Eriksena i Vossena i znowu zaczął się mój napór. Najlepsza z tych akcji, Vossen dostał piłkę za plecy obrońców , biegnie lecz oni go doganiają w końcu postanawia strzelać, bramkarz broni lecz piłka ląduje pod nogami Lameli ten mając pustą bramkę strzela na pałę i kolejny mecz zakończony w takim stylu
Teraz już rozumiem moją rozłąkę z FM.

Adaminho12 Partyzant

0
05.10.2012 18:57    #215
A jeszcze jedno a mianowicie nie wiem czy tylko ja tak mam lecz jak mój piłkarz stanie sam na sam z bramkarzem ( a czasami nawet z pustą bramką) to po prostu nie potrafią strzelić, niezależnie czy ma strzał 20, opanowanie 20 czy drybling, nie zależnie czy są nauczeni strzelać plasowane strzały, czy mijać bramkarza. Tymczasem komputer zadziwiająco łatwo w podobnych sytuacjach strzela gole.

Robsson93 Partyzant

0
05.10.2012 19:23    #216
[quote="Adaminho12"]A jeszcze jedno a mianowicie nie wiem czy tylko ja tak mam lecz jak mój piłkarz stanie sam na sam z bramkarzem ( a czasami nawet z pustą bramką) to po prostu nie potrafią strzelić, niezależnie czy ma strzał 20, opanowanie 20 czy drybling, nie zależnie czy są nauczeni strzelać plasowane strzały, czy mijać bramkarza. Tymczasem komputer zadziwiająco łatwo w podobnych sytuacjach strzela gole.[/quote]

Powiem Ci że ja też tak mam. Piłkarz leci sam na sam z bramkarzem i nie trafia w bramkę. Mnie bardziej dziwi to że drużyna przeciwna ma w miarę słabego bramkarza (patrząc na raport scouta) i ten bramkarz broni dużo lepiej niż mój który jest lepszy.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 05.10.2012 o godz. 19:25

loswariatos Młody aktywista

0
06.10.2012 16:00    #217
Atak środkiem palony za każdym razem, podwajane krycie i blokowanie strzałów z dystansu. Zmiana taktyki na ofensywne wejścia bocznych obrońców. Efekt? Wszystkie dośrodkowania padają łupem obrońców. Kontry przeciwnika, wymiany na jeden-dwa kontakty niczym Xavi z Iniestą, przerzuty na drugie skrzydło z dokładnością Beckhama. Bramkarz też dostosował się poziomem i łapał wszystko co mógł a nawet więcej. Cóż to za świetna ekipa? Serbski drugoligowiec - FK Smederevo. Niby zwykły przed sezonowy sparing ale tak mi podniósł ciśnienie, że to się w głowie nie mieści. Cholerny Morale Manager.
A panowie z SI oczywiście wolą się podniecać jakimś trybem Classic i odblokowywaniem ułatwień za pieniądze jak w jakiejś Tibii czy innej tandecie.
meglio fascista che frocio

JK93 Młody aktywista

0
10.11.2012 21:23    #218
Ja to mam szczęście do wylotów. Najpierw z Fiorentiny, teraz z Wisły...

tts0 Partyzant

0
19.11.2012 18:29    #219
FM 12; Liverpool; ponad 100 mln funtów wydane na transfery; w składzie Wilshere, Sandro, Hoewedes, Witsel, Emmanuelson, Drogba, Damiao, do transferu gotowy Rondon, kilka niesamowitych newgenów i co? I po raz pierwszy w życiu zostałem zwolniony! Eh...
"Jeszcze kiedyś powiesimy ostatniego d***kratę na kiszkach ostatniego socjalisty! "

karuszka Partyzant

0
05.12.2012 16:12    #220
uuuu, musiało boleć:-D

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution