[quote="undertheskin"]Grałem sobie moim Tottenhamem mecz derbowy z Arsenalem, w którym w ogóle nie byłem zainteresowany zwycięzstwem (Capital One Cup, a tu trzeba oszczedzać siły na ligę). Wystawiłem samych młodzików, ale nie pomagało... Grali za dobrze. W akcie błazeńskiej desperacji przesunąłem ośmiu (!) zawodników na pole karne rywala (chciałem nawet posłąć bramkarza z bramki w pole ale gra nie pozwoliła). Tymczasem mimo kretyńskiego ustawienia moja drużyna strzeliła bramkę! Arsenal odpowiedział dwoma, jedna z nich padła w sytuacji gdy czterech zawodników Arsenalu znajdowało się na pozycji spalonej (dwóch na 10-cio metrowym spalonym). Sędzia gola uznał, prasa natomiast opisała jako bramkę meczu. Już wcześniej widziałem, że silnik meczowy w FM13 jest do d..., (ustawiczne rajdy schodzących do środka skrzydłowych doprowadzały mnie do furii, a patch niewiele w tej materii zmienił) ale to był rekord. Efekt: dałem sobie spokój z FM13 co najmniej na kilka miesięcy. Żeby nie było, że jestem niecierpliwy to grałem Tottkiem już piąty sezon i kilka trofeów zdobyłem (mistrzostwo, puchar Anglii, finał LM, tytuł menedżera roku). Uważam, że pomimo plusów (moduł treningowy) najnowsza edycja jest niedorobiona. Podobno ten silnik meczowy powstawał 2 lata. Wygląda jakby stworzono go w dwa miesiące w przerwach na kawę.[/quote]
heh, jak to było z tą bramką? Miałeś prawie cały zespół na polu karnym przeciwnika, oni wybili do swoich wysuniętych, obrony w ogóle nie było i padła bramka? Coś a'la Torres z Barceloną?
"Jeszcze kiedyś powiesimy ostatniego d***kratę na kiszkach ostatniego socjalisty! "
Najnowsze posty