Zawodnicy - szukam / kupię / wypożyczę, Sztab szkoleniowy - szukam

xAdiSuN Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
20.08.2014 19:39    #11571
Ben Arfa może być fajnym nabytkiem.

saharicus Partyzant

0
20.08.2014 20:39    #11572
Witam ponownie :D
Szukam teraz ofensywnego pomocnika (najlepiej OPP). Chciałbym, żeby został gwiazdą ligi. FM14 Górnik Łęczna, początek II sezonu, grama w LE.
I czy opłaca mi sprzedać mój największy talent za 5,5 mln funtów? Czy lepiej poczekać sezon i liczyć na więcej pieniędzy?

Arbeh Partyzant

0
20.08.2014 21:46    #11573
[quote="saharicus"]Witam ponownie :D
Szukam teraz ofensywnego pomocnika (najlepiej OPP). Chciałbym, żeby został gwiazdą ligi. FM14 Górnik Łęczna, początek II sezonu, grama w LE.
I czy opłaca mi sprzedać mój największy talent za 5,5 mln funtów? Czy lepiej poczekać sezon i liczyć na więcej pieniędzy?[/quote]
Jak kończy mu się kontrakt za rok to sprzedaj, ja zawsze trzymam gracza do czasu aż nie powie że chce odejść lub jego gaża nie przewyższy maksium-oczywiście tylko kluczowi gracze.
Zobacz ile kosztuje Bollino, bardzo dobry zawodnik. Spróbuj se go wypożyczyć, z opcją wykupu. Pisałem jeszcze o Ibrahimie Tandia, ale nie wiem czy w drugim sezonie uda ci się go ściągnąć-już może mieć klub.

Puchacz293 Partyzant

0
20.08.2014 22:31    #11574
DO Legi Waraszawa do max 100 k lub z wolnego transferu

OPP i i uniwersalny obrońca który zagra i na prawej stronie a czasem na środku.

Fm 14 najnowsze uaktualnienie.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 20.08.2014 o godz. 22:31

xAdiSuN Partyzant

0
24.08.2014 14:29    #11575
Szukam środkowego pomocnika typowego takiego (PŚ), żeby mi błyszczał w Ekstraklasie i w Wiśle Kraków, nie mam pieniędzy, więc jakby się udało ściągnąć z wolnych zawodników i niewielkie płace, pomocnik środkowy, kreatywny, napędzający akcje. Także poszukuję bramkostrzelnego i dobrze asystującego napastnika z wolnych zawodników, też niewielkie płace, a by Ci zawodnicy dawali jakość drużynie. Tak więc tyle. Z góry dziękuję. Pozdrawiam!

xAdiSuN Partyzant

0
24.08.2014 15:03    #11576
PRZEPRASZAM ZA POPRZEDNI POST, JAKO, ŻE NIE MOGĘ EDYTOWAĆ PROSZĘ ZWRÓCIĆ UWAGĘ TYLKO NA TEN NOWY POST, TEN:

Klub: Wisła Kraków
Budżet: 0 mln, chcę sprowadzić solidnego piłkarza z ,,wolnych zawodników''
Wymagany wiek zawodnika: 22-27 lat
Pozycja: Środkowy pomocnik (PŚ)
Wymagania: Szukam środkowego pomocnika typowego takiego (PŚ), żeby mi błyszczał w Ekstraklasie i w Wiśle Kraków, nie mam pieniędzy, więc jakby się udało ściągnąć z wolnych zawodników i niewielkie płace, pomocnik środkowy, kreatywny, napędzający akcje, dobre podania, potrafi uderzyć. Taki, który przejdzie do mojego klubu na pewno.

Wymagany wiek zawodnika: 22-28 lat
Pozycja: Napastnik (N)
Wymagania: Także poszukuję bramkostrzelnego i dobrze asystującego napastnika z wolnych zawodników, też niewielkie płace

Budżet: 0 mln, chcę sprowadzić solidnych piłkarzy z ,,wolnych zawodników''
Pozycja: Ofensywny pomocnik lewy (OPL) oraz Ofensywny pomocnik prawy (OPP)
Wymagania: Szybcy skrzydłowi na te pozycje - OPL i OPP. Potrafią dobrze uderzyć, dośrodkować piłkę i siać spustoszenie w szeregach obronnych rywali. Także niezbyt wysokie płace, by starczyło na czwórkę podanych piłkarzy, których chcę pozyskać, a którzy będą dosyć fajnie wyglądać na tle Ekstraklasy. Tak więc to tyle. Z góry bardzo dziękuję. Pozdrawiam!

saharicus Partyzant

0
24.08.2014 16:23    #11577
[quote="xAdiSuN"]PRZEPRASZAM ZA POPRZEDNI POST, JAKO, ŻE NIE MOGĘ EDYTOWAĆ PROSZĘ ZWRÓCIĆ UWAGĘ TYLKO NA TEN NOWY POST, TEN:

Pozycja: Środkowy pomocnik (PŚ)
Wymagania: Szukam środkowego pomocnika typowego takiego (PŚ), żeby mi błyszczał w Ekstraklasie i w Wiśle Kraków, nie mam pieniędzy, więc jakby się udało ściągnąć z wolnych zawodników i niewielkie płace, pomocnik środkowy, kreatywny, napędzający akcje, dobre podania, potrafi uderzyć. Taki, który przejdzie do mojego klubu na pewno.

Wymagany wiek zawodnika: 22-28 lat
Pozycja: Napastnik (N)
Wymagania: Także poszukuję bramkostrzelnego i dobrze asystującego napastnika z wolnych zawodników, też niewielkie płace

Budżet: 0 mln, chcę sprowadzić solidnych piłkarzy z ,,wolnych zawodników''
Pozycja: Ofensywny pomocnik lewy (OPL) oraz Ofensywny pomocnik prawy (OPP)
Wymagania: Szybcy skrzydłowi na te pozycje - OPL i OPP. Potrafią dobrze uderzyć, dośrodkować piłkę i siać spustoszenie w szeregach obronnych rywali. Także niezbyt wysokie płace, by starczyło na czwórkę podanych piłkarzy, których chcę pozyskać, a którzy będą dosyć fajnie wyglądać na tle Ekstraklasy. Tak więc to tyle. Z góry bardzo dziękuję. Pozdrawiam![/quote]

Ile możesz przeznaczyć na płace? Bo "niskie" to byt szerokie pojęcie. Dobry jest Konstantin Vassiljev może grać jako PŚ, lub OPŚ. Jako napastnik to Alexandr Geynrikh. Kontrakt kończy sie mu w grudniu 2013, więc na początku gry możesz już z nim podpisać kontrakt. Miałem go w Górniku Łęcznej, niestety u mnie się nie sprawdził, ale wykupiła go Catania i tam już trochę strzelał.

Fresh play Partyzant

0
26.08.2014 18:13    #11578
Witam, gram Górnikiem Zabrze w FM 2014. W sezonie 2014\15 zająłem 3 miejsce i gram w PE.
Mam do was takie pytanie, chciałbym ulepszyć sobie skład i potrzebuje piłkarzy na pozycje PO (PRAWY OBROŃCA) i PŚ (ŚRODKOWY POMOCNIK). Dysponuje funduszami ok 400 tys Euro na transfery i ok 3.75 tys wypłaty tygodniowej. Jest tutaj jakaś doświadczona osoba która zaproponuje mi kilka typów piłkarskich w FM 2014?

rafatssrk Partyzant

0
27.08.2014 17:03    #11579
Witam, kogo polecacie do Stomilu Olsztyn. Dopiero zacząłem grać biało-niebieskimi :P

Kilhor Partyzant

0
27.08.2014 19:31    #11580
Szukam dobrego ŚPD (WPP) do Aston Villi, mam do wydania 6,7mln funtów. Najlepiej by był to gracz już "na" BPL.

Dodam, że to pierwszy sezon.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 27.08.2014 o godz. 19:32

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution