Zawodnicy - szukam / kupię / wypożyczę, Sztab szkoleniowy - szukam

Morrfi96 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.08.2014 21:28    #11581
@up
Sidwell :D

Katalonczyk123 Partyzant

0
28.08.2014 23:12    #11582
Witam.

Poszukuję wzmocnień na pozycję Napastnika,LP i ŚP.
Fm 2014,najnowsze uaktualnienie,KKS LECH,pierwszy sezon.Najlepiej byłoby aby byli to wolni zawodnicy.Budżet płacowy 102tys.
Pozdrawiam :)

Lukkas10 Partyzant

0
04.09.2014 15:56    #11583
Heh, może mnie wyśmiejecie, ale mam problem... a to jest jeden z tych "problemów pierwszego świata" :P
Mianowicie nie wiem na jakiego napastnika się zdecydować... miałby grać u mnie jako 'Cofnięty Napastnik - atak'
Zastanawiam się nad Lewandowskim i Kunem Aguero... i nie wiem którego wybrać! Aż tak mnie nie powalił, aby obu kupować... dla tych co prowadzili tych dwóch piłkarzy na takiej pozycji, o której wspomniałem, kogo byście wybrali? Albo może macie innych kandydatów na tę pozycję? Z chęcią Was wysłucham :)

- Cena nie gra roli, bo mam dużo, za dużo forsy ;)
- FM14
JEŚLI ZNUDZIŁY CI SIĘ STROJE TWOJEJ DRUŻYNY W FMie, TO ZAPRASZAM TUTAJ!
http:(...)013.html

wzór na zamówienie znajdziesz tutaj:
http:(...)770.html

Lukkas10 Partyzant

0
06.09.2014 12:04    #11584
[quote="Lukkas10"]Heh, może mnie wyśmiejecie, ale mam problem... a to jest jeden z tych "problemów pierwszego świata" :P
Mianowicie nie wiem na jakiego napastnika się zdecydować... miałby grać u mnie jako 'Cofnięty Napastnik - atak'
Zastanawiam się nad Lewandowskim i Kunem Aguero... i nie wiem którego wybrać! Aż tak mnie nie powalił, aby obu kupować... dla tych co prowadzili tych dwóch piłkarzy na takiej pozycji, o której wspomniałem, kogo byście wybrali? Albo może macie innych kandydatów na tę pozycję? Z chęcią Was wysłucham :)

- Cena nie gra roli, bo mam dużo, za dużo forsy ;)
- FM14[/quote]

Ktoś coś pomoże? ;)
JEŚLI ZNUDZIŁY CI SIĘ STROJE TWOJEJ DRUŻYNY W FMie, TO ZAPRASZAM TUTAJ!
http:(...)013.html

wzór na zamówienie znajdziesz tutaj:
http:(...)770.html

MikeSS Partyzant

0
18.09.2014 14:40    #11585
Poszukuję godnego uwagi bocznego pomocnika/skrzydłowego grającego z prawej strony boiska. Ważna sprawa to cena - nie może przekraczać 1,5 Mln Euro, a nawet dobrze by było gdyby był tańszy... Gram Twente, które ma w składzie od początku 3 fajnych ofensywnych pomocników, lecz żaden z nich nie może grać po prawej stronie. FM 13

Zymon Partyzant

0
23.09.2014 07:45    #11586
FM2010 . Kogo z nich zostawić w zespole a którego sprzedać ? Dodam tylko że Adlera kupiłem na początku kariery (aktualnie 3 sezon) i spisuje się dobrze a Akienviev (wiem pomyliłem coś) przyszedł przed chwilę po wygaśnięciu umowy z CSKA. 2 nie chce mieć bo 2 bramkarzem Ochoa i dobrze się spisuje. Adler http://zapod(...)bmp.html
Akiefieve http://zapod(...)bmp.html
był - będzie - jest zawsze IKS!

leo21 Młody aktywista

0
23.09.2014 10:02    #11587
Ja bym postawił na ruska.

Wasil2 Partyzant

0
23.09.2014 13:22    #11588
A jak przedstawiają się raporty scoutów na temat obu zawodników?
Adler ma może troszkę lepsze atrybuty, ale zarabia o wiele więcej od Akinfeeva, poza tym jest o rok starszy ;) Możesz spróbować wypożyczyć jednego z nich, i dopiero potem zdecydować.
Powinieneś zdecydować na podstawie tego, który gra u Ciebie lepiej, bo nie da się jednoznacznie wybrać lepszego ;)

Zymon Partyzant

0
23.09.2014 18:18    #11589
Adler gra już 3 sezon i dobrze się spisuje. Akievievev przyszedł dopiero teraz (po wygaśnięciu kontraktu z CSKA-a). Z kasą nie mam problemu gram Man City i jedyną gwiazdą w zespole jest Aguero a reszta to młode talenty Hazard, Jose Angel, Diego Renan itp. także naprawdę ta kasa to najmniejszy problem. raporty wrzucę jutro rano może one nam trochę pomogą. Jeszcze mam jeden problem bo jest gradka kupienia Gourcuffa z Bordouex za 21 mln euro a mam już Kroosa, Wilshera, Hazarda i Modrica. i zastanawiam się tylko czy sprzedać Kroosa (słaba pracowitość 10 i szybkość 9) czy Wilshera (przyszedł za darmo Arsenal nie chciał kasy ale ma ten ,,plus,, że mogę z niego zrobić wychowanka).

Zymon Partyzant

0
23.09.2014 21:01    #11590
edid. Jestem w czarnej pupie. Akienfijev nie może zmienić klubu (grał już w 2 klubach w tym roku cska i man city). Postanowiłem że wypożyczę Ochoe lecz nikt nie jest zainteresowany ! Fuck mam 3 super bramkarzy. Aha Według mojego asystenta Damiano Akienfijev jest o pół-gwiazdki lepszy od Adlera. Jutro pokaże wam raport oraz ten od Kroosa i Gourcuffa bo obaj są świetni i nie wiem na którego się zdecydać. Liczę że mi pomożecie

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution