Nie mogę opublikować manifestu!! C.D.

arkadeusz Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
07.12.2008, 19:44    Pytanie
Dodawałem już taki temat jednak został on zamknięty, a ja dalej nie mogę opublikować mojego manifestu!! Dostałem tam odpowiedź, że nie mogę edytować wielkości i koloru liter etc. Jednak poprawiłem wszystko tak aby było w wersji podstawowej (Size 2, kolor czarny, bez pochyłości pogrubień i podkreśleń) a jak nie mogłem opublikować tak nie mogę!! Szkoda by było trochę aby moja praca poszła na marne więc proszę o pomoc!!

michaeel Przodownik pracy

0
07.12.2008 19:46    #1
Wklej do notatnika i z powrotem wklej do manifestu.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 07.12.2008 o godz. 19:46

Użytkownik uznał post za pomocny

Morszczuk Żołnierz frontu ideologicznego

0
07.12.2008 19:47    #2
Michaeel przy takim wklejaniu błędy wychodzą. Wiem bo kiedyś tak zrobiłem.

Rozmawiałem na ten temat z Reaperem

"A co do manifestów - nie wiem dokładnie o co tam chodzi, ale wiem, że przy używaniu jakiś cudów z czcionkami są problemy z Manifestami. Zagadaj z Grzelem albo poszukaj w Suflerze, wiem, że ta sprawa już była wałkowana kilka razy, jednak jest ona niezależna od nas i tylko jeżeli uda nam się znaleźć inny edytor tekstu to będziemy w stanie coś z tym zrobić."

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 07.12.2008 o godz. 19:48

Użytkownik uznał post za pomocny

Widzew i Ruch - Przyjaciół Dwóch!

arkadeusz Partyzant

0
07.12.2008 19:50    #3
Dzięki sposób z notatnikiem się sprawdził!! Pozdro!!

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
0
07.12.2008 20:03    #4
Wklejałeś tekst prosto z Worda? Manifesty często nie chcą się opublikować właśnie wtedy. Wystarczy najpierw przekopiować go do notatnika i dopiero potem na stronę. Nie trzeba później wklejać ze strony do notatnika i spowrotem.
twitter.com/Ceyvol

michaeel Przodownik pracy

0
07.12.2008 20:04    #5
Jeśli z Worda wkleisz od razu na stronę to robią się łączenia wyrazów. Oddzielanie tego jest bardzo czasochłonne więc na przyszłość pamiętaj, aby wklejać pierw do notatnika a dopiero potem na stronę.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.