[quote=stream85]Chciałem się dowiedzieć dlaczego tak się dzieje: Parę dni temu wrzucałem tu screeny z formą mojego Lecha, na 13 spotkań Lewandowski strzelił 17 bramek... Wygrywałem mecz za meczem do 0... niestety cos mi sie z sejwem stało i musiałem zacząć grę od nowa... I zakupiłem tych samych zawodników co wcześniej. Wszystko tak jak wcześniej... tylko forma zespołu nie ta... Lewandowki ma średnią ok 6.0, w 10 meczach strzelił 1 bramkę. Wogóle ledwo wygrywam mecze i nie zdarzyło mi sie jeszcze wygrac do 0. Ktoś wie czemu tak jest? Już ze 3 razy zaczynałem grę i ciągle jest to samo;( [/quote]
W piłce mecze się nie powtarzają, nie ma takich samych, kazdy jest inny, także jesli zaczniesz po raz trzeci grę od początku to nie jest powiedziane że znów Lewandowski będzie szalał. Na formę ma wpływ wiele czynników, czasem jest tak ,że przez 5 spotkań napastnik nie strzeli bramki samopoczucie spada a co zatym idzie forma także. Ponadto sam napastnik nie gra tylko cała drużyna. Jeśli drużynie idzie nie najlepiej to odbije się to także na napastnikach (bo chodziło Tobie o Lewandowskiego). Po rozpoczęciu nowej gry na pewno terminarz się zmienił, ponadto sparingi z innymi drużynami , forma tych drużyn itp itd. Zbyt wiele elementów jest ze sobą powiązanych by zagrać ponownie kilka spotkań po rozpoczęciu nowej gry z takimi sami rezultatami co poprzednio...
Użytkownik uznał post za pomocny
Najnowsze posty