od pozcatku premiery nowego eFeMa w Poslce przeczytalem wielo komentazry o nim. jedni mowia, ze jest ok inni ze do bani. ja sam sie juz nie wiem, o co w tym wszystkim biega. na poczatek, czy FM 09 bez zadnych patchow jest gorszy od patcha 9.0.1 (czy jest wiecej bledow). po 2 , jak wyglada sprawa z patchem 9.2.0( pytanie dla tych graczy ktorzy juz grali w nieigo), czy jest duzo bledow itd. Moje pytanie na 1 rzut oka moze i jest blache , ale chcialbym uslyszec sensowna odpowiedz od kogos kto juz w to gral, bo na Boga nie wiem czy kupowac FM 09, jakiego patcha sciagnac a mzoe czyw ogole nie wrocic do FM 08 zeby sie fajnie gralo.Byblym wdzieczny za udzielenie chociaz 1 sensownej odpowiedzi, zebym wiedzial co i jak. wiem, ze lepeij ie przekonac na wlasnej skorze, tylko ze Wy jzu macie FM 09 a ja nie, wiec nie wiem czy te 9 dych bedzie dobra inwestycja , czy wyrzuceniem pieniedzy w bloto.
i jescze jedno: czy istnieje jakis dodatek, ktory zaktualizuje sklady i ligi do fm 08?( zeby np saragossa ktora spadla byla w 2 a nei 1 lidze itd).i czy jezeliwkleil bym logosy i skorke zrobione do fm 09 i wkleil do fm 08 to czy b ydzialaly?? to sam osie tyczy tego dodatku z konferencjami. duzo pytan ale bardzo prosze o odpowiedzi
pozdro
i jescze jedno: czy istnieje jakis dodatek, ktory zaktualizuje sklady i ligi do fm 08?( zeby np saragossa ktora spadla byla w 2 a nei 1 lidze itd).i czy jezeliwkleil bym logosy i skorke zrobione do fm 09 i wkleil do fm 08 to czy b ydzialaly?? to sam osie tyczy tego dodatku z konferencjami. duzo pytan ale bardzo prosze o odpowiedzi
pozdro
//Edytowano 1 raz, ostatni raz 20.12.2008, 10:55
Najnowsze posty