Co jest z tym FM 09

krolik123 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
20.12.2008, 10:48    Pytanie
od pozcatku premiery nowego eFeMa w Poslce przeczytalem wielo komentazry o nim. jedni mowia, ze jest ok inni ze do bani. ja sam sie juz nie wiem, o co w tym wszystkim biega. na poczatek, czy FM 09 bez zadnych patchow jest gorszy od patcha 9.0.1 (czy jest wiecej bledow). po 2 , jak wyglada sprawa z patchem 9.2.0( pytanie dla tych graczy ktorzy juz grali w nieigo), czy jest duzo bledow itd. Moje pytanie na 1 rzut oka moze i jest blache , ale chcialbym uslyszec sensowna odpowiedz od kogos kto juz w to gral, bo na Boga nie wiem czy kupowac FM 09, jakiego patcha sciagnac a mzoe czyw ogole nie wrocic do FM 08 zeby sie fajnie gralo.Byblym wdzieczny za udzielenie chociaz 1 sensownej odpowiedzi, zebym wiedzial co i jak. wiem, ze lepeij ie przekonac na wlasnej skorze, tylko ze Wy jzu macie FM 09 a ja nie, wiec nie wiem czy te 9 dych bedzie dobra inwestycja , czy wyrzuceniem pieniedzy w bloto.

i jescze jedno: czy istnieje jakis dodatek, ktory zaktualizuje sklady i ligi do fm 08?( zeby np saragossa ktora spadla byla w 2 a nei 1 lidze itd).i czy jezeliwkleil bym logosy i skorke zrobione do fm 09 i wkleil do fm 08 to czy b ydzialaly?? to sam osie tyczy tego dodatku z konferencjami. duzo pytan ale bardzo prosze o odpowiedzi
pozdro

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 20.12.2008, 10:55

klim1981 Żołnierz frontu ideologicznego

0
20.12.2008 10:56    #1
Ogólnie zdania na temat nowego Fm-a są podzielone - ja uważam że jest Ok - choć z drugiej strony za bug-i powywieszał bym za jaja na latarniach całą ekipę z SI :)
Bez łat Fm - to porażka na całej linii. Łata 9.0.1 poprawia sporo ale sporo zostaje do poprawienia. Łatę 9.0.2 testowałem tylko pobieżnie, na rozpoczętych save generuje dodatkowe błędy, na świeżym save powinno być lepiej ale nie rozpoczynałem nowej kariery od 9.0.2.

Podsumowując jeśli zaczynasz nową grę to łatka 9.0.2 jest wskazana.

hemm dodatek - oficjalny edytor do gry - swap team - bo o innych tego typu dodatkach nie słyszałem.

// Edytowano 2 razy, ostatni raz 20.12.2008 o godz. 11:01

serotonin Partyzant

0
20.12.2008 18:19    #2
Ja dzisiaj właśnie poszedłem i zainwestowałem w nowego FM09 i jak na razie nie narzekam. Wcześniej już testowałem grę ale zdecydowałem się dopiero ją kupić i jak na razie nie uważam tego za zmarnowane pieniądze bo podoba mi się. Gram na pachtu 9.0.2 i po rozegraniu paru spotkań jakiś wielkich błędów nie widzę

pavelosss Partyzant

0
20.12.2008 19:31    #3
Patch 9.0.2 zdecydowanie poprawia grę według mnie, moi zawodnicy jakos ciekawiej konstruują akcje i jakos to wszystko lepiej wygląda. Kupuj nie ściągaj:]

krolik123 Partyzant

0
22.12.2008 14:57    #4
starzy juz kupili ale dobrze schowali wiec musze czekac do gwiazdki:D

jaramaniak Przodownik pracy

0
22.12.2008 16:08    #5
oj niegrzeczny ;]
De profundis clamavi ad te, Domine

raca Partyzant

0
22.12.2008 17:48    #6
Ja pieniędzy średnio żałuję, niby gierka spoko, jednak sporo tych błędów i parę zawodników jest zbyt słabych niż naprawdę są (Rooney). Muszę dokupić ramu bo mi wolno chodzi (mam 512). Czekam też na nowe patche które naprawią błędy i oczywiście na kilka dobrych programów żebym mógł się pobawić tą grą :-) No i jakieś normalne spolszczenie, bo mam grę po francusku (mówię w tym języku, ale nie na takim poziomie żeby powiedzieć wiązadła kolanowe czy coś takiego :P)
Podoba mi sie to że jest konferencja, gra jest trochę utrudniona, można dodać własne zdjęcie dla menagera (wiem że w poprzednich też można było, ale trzeba było się tym pobawić :)). Chyba to wszystko co mam do powiedzenia na temat gry. Szczerze, jednak spodziewałem się czegoś lepszego.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.