O ile moja oferta transferowa musi być większa od pozostałych ofert by zaakceptowano tylko moją.? Mam dość sytuacji w których przykładowo za danego zawodnika są oferty typu 575 tys. a ja daje np. 625 tys. czyli z 50 tys. więcej a mimo to wszystkie oferty są akceptowane i wszyscy są w tym wypadku dopuszczani do rozmów z danym zawodnikiem. A ja mam na celu przewyższenie pozostałych ofert bym to tylko ja mógł być dopuszczony do negocjacji kontraktowych z danym grajkiem. Bo w innym przypadku zawodnik np. wybierze ofertę innego klubu.
Nie rozumiem dlaczego dając więcej danemu klubowi za zawodnika nie przyjmują tylko mojej większej, korzystniejszej oferty...przecież to jest dla nich czysty zysk.
Nie ma zamiaru oszukiwać używając trików i odstraszając konkurencje jakimiś wielkimi kwotami by po chwili dać mniejszą itd., chcę tylko wiedzieć o ile dana oferta transferowa musi być większa od pozostałych by tylko moja została zaakceptowana. Na tym mi zależy.
Czy zna ktoś te przedziały i różnice w ofertach o które mi chodzi.?
Bo pewnie inna różnica jest potrzebna przy ok. 50 tys. a inna przy 500 tys. to chyba oczywiste.
Jeśli wie ktoś coś ciekawego na ten temat to proszę o komentarze.
pzdr.
Nie rozumiem dlaczego dając więcej danemu klubowi za zawodnika nie przyjmują tylko mojej większej, korzystniejszej oferty...przecież to jest dla nich czysty zysk.
Nie ma zamiaru oszukiwać używając trików i odstraszając konkurencje jakimiś wielkimi kwotami by po chwili dać mniejszą itd., chcę tylko wiedzieć o ile dana oferta transferowa musi być większa od pozostałych by tylko moja została zaakceptowana. Na tym mi zależy.
Czy zna ktoś te przedziały i różnice w ofertach o które mi chodzi.?
Bo pewnie inna różnica jest potrzebna przy ok. 50 tys. a inna przy 500 tys. to chyba oczywiste.
Jeśli wie ktoś coś ciekawego na ten temat to proszę o komentarze.
pzdr.
//Edytowano 1 raz, ostatni raz 10.02.2009, 16:55
Najnowsze posty