Matusiak i kontrakt po sezonie

SeeYou Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
11.02.2009, 10:06    Pytanie
Witam
Ściągnąłem ostatni update UNO. Po sezonie grajac Widzewem, awansowalem do Ekstraklasy. Matusiak spisywal sie dobrze, był najlepszym strzelcem drużyny. Kończy mu sie kontrakt, ale nowego nie chce podpisać, dlaczego? Chwaliłem go. Oprócz tego w profilu ma napisane "Gotów pozostać w klubie". Proponowałem mu nawet dużo wyższy kontrakt niz miał dotychczas. Do tej pory, jak gralem to zawodnicy chętnie przedłużali swe kontrakty, a juz zwłaszcza po sukcesie swego klubu. Dodam, że Matusiakiem nie interesuje sie zaden bardziej znany klub, ostatnio nawet odrzucił oferte Zaglebie Lubin. O co tu chodzi lub co mam zrobić?

Bide Partyzant

0
11.02.2009 10:18    #1
Miałem kilka razy taką sytuację, zazwyczaj zawodnik zgadza się podpisać nowy kontrakt jak zostaję mu miesiąc albo dwa do końca, pewnie przed strachem bezrobocia,

Pozdrawiam

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 11.02.2009 o godz. 10:18

SeeYou Partyzant

0
11.02.2009 11:51    #2
[quote=Bide]Miałem kilka razy taką sytuację, zazwyczaj zawodnik zgadza się podpisać nowy kontrakt jak zostaję mu miesiąc albo dwa do końca, pewnie przed strachem bezrobocia,

Pozdrawiam[/quote]

ALe jemu nie został już nawet tydzień!!!

Marcin22 Żołnierz frontu ideologicznego

0
11.02.2009 12:51    #3
Poczekaj jeszcze chwilkę ;).

batata Przodownik pracy

0
11.02.2009 12:51    #4
Matusiak widocznie nie do końca chce pozostać w twoim klubie. Na pewno jest to zawodnik "za dobry" na Widzew. Ma bardziej ambitne cele. Po prostu chce odejść i tyle. Ja tak miałem kiedy grałem Chrobrym, Sebastian Leszczak był bardzo zadowolony z gry w klubie, był najlepszym strzelcem, no ale nie chciał przedłużyć kontraktu. Zawodnik wart parę milionów odszedł za darmo do 2 Bundesligi...
Na przyszłość jeśli masz np 2008 rok, a zawodnik ma kontrakt do 2010 roku to postaraj się już przedłużyć kontrakt np do chociaż 2011 roku. A jeśli zawodnik za wszelką cenę nie będzie chciał zostać w klubie, to wystaw go na listę transferową i sprzedaj za "jakieś pieniądze" Zawsze to coś :)

Marcin22 Żołnierz frontu ideologicznego

0
11.02.2009 12:54    #5
Ech.. mi tam pachnei jakimś bugiem ;]. Bo to niemożliwe, że na parę dni przed końcem kontraktu nie można mu nci zaproponowoać ;/.

batata Przodownik pracy

0
11.02.2009 12:55    #6
[quote=Marcin22] nie można mu nci zaproponowoać ;/.[/quote]
Jak to nie można ? Po prostu Matusiak nie chcę podpisać nowego kontraktu i tyle.

miqś Partyzant

0
11.02.2009 15:52    #7
Mi się udało przed rozpoczęciem sezonu przedłużyć z Matusiakiem kontrakt do 2012 r.

Kanius Partyzant

0
11.02.2009 17:16    #8
Właśnie FM trochę jest głupi bo jest małe pole manewru do tego aby negocjować nowe kontrakty lub transfery. Często jest tak, że zawodnik po długich namowach przechodzi do danego klubu, a tutaj tak nie jest. Matusiak zapewne chce przejść do lepszego klubu, aby się rozwinąć, a ty niestety nic na to nie poradzisz, ale może mu się odmienić, musisz czekać. Ja też na początku sezonu kontrakty przedłużam.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.