Konsorcjum daję małą kase

Master88Łódź Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
06.04.2009, 14:52    Pytanie
Witam mam mały kłopot z konsorcjum i nie wiem czy tak powinno być więc na wstępie opisze całą sytuacje .Gram ŁKS-em i jak wiadomo w tym klubie się nie przelewa a właściciel klubu Daniel Goszczyński jest gotów do negocjacji w razie oferty. No i pewnego dnia zgłasza się konsorcjum na czele z panem Malinowskim a po ok. 2 miesięcznych negocjacjach to konsorcjum przejmuje mój klub.I teraz do sedna sprawy nie dość że ten burak nowy prezes chciał mnie zwolnić to na początku nie dał kasy ale pomyślałem sobie da kasę jak mi zaufa bo w swoim profilu miałem napisane "zagrożony utratą pracy manager".Dograłem sezon do końca planuje transfery za około 1 mln euro i walkę o mistrza ewentualnie puchary bo myślałem że prezes sypnie kasą a i ja miałem sporo piłkarzy na sprzedasz a tu jak się pewnie domyślacie kicha. Prezes dał raptem 70 tys euro i dalej pozostaje walka o utrzymanie max środek pola tych piłkarzy co chciałem kupić to już inne kluby mi podkupiły.

I teraz mam pytanie czy to jest normalne?? Bo czytałem o konsorcjach tutaj na suflerze i na forum fm i pisali ludzie o różnych kłopotach ale nie mieli podobnego do mojego .Co więcej każdy z tych graczy co przejeło konsorcjum pisali że dostawali kupe kasy od razu ewentualnie stadion a ja tylko marne 70 tys.

Ps. Wydaje mi się że to nie jest zależne od klubu czy kraju bo bodajże na suflerze jakiś gość pisał że konsorcjum przejęło też ŁKS i dostał kupe kasy

Ps2. Czy jest możliwość zmienienia zachowania prezesa(chodzi mi tu o edytor )?? Chciałbym żeby był bardziej rozrzutny :) a nie chce samemu dodawać sobie kasy.Bo jeśli to tak zostanie to już wolałem być przy starym prezesie i czekać na jakąś bajeczną oferte niż teraz grac w nędzy a do tego nowy prezes "kocha klub" więc szybko go nie odda.

Ps3. Sorry za przecinki ale niestety nie wiem czemu ale tylko ten jedyny przycisk mi nie działa na klawiaturze

Z góry dzięki za odpowiedzi

Bartez Przodownik pracy

0
06.04.2009 18:59    #1
No w sumie niegdzie nie jest napisase że nowy prezio musi wyłożyć kilka milionów, więc uważam że Masz pecha że nic nie dał, akurat trafił się prezes z raczej marnymi umiejętnościami szefowania i małymi ambicjami. Ale jak już chcesz podnosić jego umiejętności to CA i PA na pewno musisz podnieść. Do tego atrybuty Business, Interference, Patience, Resources, Buying Players(nie jestem pewien). Ale nie gwarantuję że te zmiany coś pomogą.

McMoney Młody aktywista

0
06.04.2009 19:27    #2
sugar daddy w edytorze w zakladce finance jesli sie nie myle ;))
co miesiac bedziesz dostawal kase od prezesa ;))

Użytkownik uznał post za pomocny

Glory, Glory MAN UNITED !!

Bartez Przodownik pracy

0
06.04.2009 19:35    #3
Tak jak pisze McMoney, a możesz też zrobić plik fake i wrzucić do katalogu Inc w bazie danych, ale nie wiem czy zadział na aktualnie prowadzonej rozgrywce.

maciekigood Młody aktywista

0
06.04.2009 19:44    #4
Nie każdy prezes rzuca kasą na prawo i lewo. A to ile dostaniesz kaski zależy od tego kto przejmie klub. U mnie miała miejsce podobna sytuacja: po przejęciu klubu kasy na transfery nie było prawie w ogóle. Widocznie Tobie również trafił się jakiś koleś bez grosza. A to kto się trafi jest chyba generowane losowo ;/

Master88Łódź Partyzant

0
06.04.2009 20:16    #5
Ale ta opcja sugar daddy pewnie jest zależna od budżetu klubu ( a może się myle ??). Mój budżet wynosi niecałe 2 mln euro więc co miesiąc jakiś kroci nie będę dostawał........A co do tego sugar daddy to niezupełnie mi o to chodziło bo wole dostać budżet raz na rok i sobie kombinować niż co miesiąc........Wielkie dzięki za te podpowiedzi i jeżeli ktoś ma jakiś inny pomysł sprawdzony to proszę się podzielić.

hidalgo Żołnierz frontu ideologicznego

0
06.04.2009 20:33    #6
Nie jest zależna od budżetu klubu. Zostają jeszcze edytory czasu rzeczywistego, ale uczciwy gracz tak nie robi.
Uderz na forum, a trolle się odezwą.

procop Partyzant

0
08.04.2009 19:46    #7
U mnie "znajomy" prezesa przejął Milan, nawet nie było informacji o sfinalizowaniu transakcji i generalnie klub nie dostał ani grosza jeśli patrzeć na budżet, może dlatego, że wart był 1mld €. Też dziwne troszeczkę, ale najwyraźniej tak się dzieje. A to, że Cie zwolnic chcieli się zdarza bo nowemu prezesowi się twój styl nie musi podobać. Kiedyś mnie też zwolnili z miejsca po takiej zmianie.

Henry14 Partyzant

0
08.04.2009 19:48    #8
Jak tak miałem nie raz. Grasz świetnie sukcesy itp ale jeżeli jest mały klub i zmienie sie prezes to często na wejściu lądujesz na bruku ;p

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.