[quote3=Tedefiodor][quote2=Kecaj1603][quote=Tedefiodor]A tak juz calkiem przy okazji uwazam ze jesli sie ma naprawde mocna pake to mozna zapomniec o ustawianiu druzyny pod przeciwnika tylko zamiesc wroga
ale to chyba oczywiste.[/quote]
Wydaje mi się że jeśli grasz np Interem i może i masz świetną drużyne to bez dobrej taktyki i tak z Milanem nie wygrasz. Za słabszym przeciwnikiem to sobie poradzisz poniewarz tacy garcze jaki np. Ibrachimović czy Kaka poradzą sobie sami ale w LM bez taktyki nie zawojujesz
[/quote2]
No niestety nie moge sie zgodzic z kolega. Nie pisze tego zeby sie chwalic ale w piatym sezonie naprawde wialo nuda. Liga bez przegranej, 100 bramek zdobytych i 12 straconych, liga mistrzow to samo, inter pogoniony dwa razy w cwiercfinalach, to samo real i pozniej barca w finale 4-1 Sklad wypas na maxa: messi, aguero, fernandez, kaka itp itd Najwiecej jednak uwagi poswiecalem jednak meczom pucharu anglii gdzie jest tylko jedno spotkanie bo komp mnie nie chcial pusczac, zawsze jakies kontuzje czerwone kartki itp Pisze to zeby zwrocic wasza uwage na poziom gry w etapie kiedy mamy juz potege swiatowa. Dlatego tez ja zaczynam teraz gre na poziomie blue square. Tyle bo to chyba nie miejsce na takie dywagacje.[/quote3]
ale nie mów że nie ustawiałeś samemu taktyki i poleceń indywidualnych. Dziwne że udało ci się do totenhamu sprowdzić takich graczy jak messi kaka i fernandez bo jakoś nie pamiętam żeby totenham miał tak wysoki prestiż i aż tyle kasy ale może się myle. A swoją drogą mając w składnie np. Aguero, Ibre, Kake, Ronaldo, Messiego to nie sztuka wygrywać bo ci gracze mają takie umiejętności że sami ci mecz wygrają
Ja jednak dalej uważam że analiza przeciwnika to podstawa sam to stosuje w lechu i np z liverpoolem zremisowałem w LM 1:1 na wyjeździe co uważam za bardzo dobry wynik bo paru graczy z podstawowego składu miało kontuzje
Najnowsze posty