Witam.Mam do Was pytanie.Gram ligą fińską.Kiedy będzie "podskakiwać' ranga ligi i klubu?Czy możliwe jest ze jeśli będę wygrywał ligę i grał regularnie np. w Lidze Europejskiej czy LM to do mojego zespółu będą przechodziły jakieś gwiazdy?Bo w tej chwili to wygląda tak że gram 2 ligowcem i nikt oprucz bardzo małej ilości finskich zawodników nikt nie chce do mnie przejść;/
PS.Pytanie dotyczące scouting.W tej chwili scouci mogą pracować tylko w kraju ale jesli za kilka zesonow bedzie inormacja ze: Zarząd pozwolił mi na obiecie scouttingiem całego kontynentu tzn.ze juz od tej chwili moge wysyłac scoutów do innych krajow europy czy dopiero puzniej po jakimś czasie jak sie ukaze taka wiadomośc.I co moge zrobic zeby przyśpieszyć ten proces?
PS.Pytanie dotyczące scouting.W tej chwili scouci mogą pracować tylko w kraju ale jesli za kilka zesonow bedzie inormacja ze: Zarząd pozwolił mi na obiecie scouttingiem całego kontynentu tzn.ze juz od tej chwili moge wysyłac scoutów do innych krajow europy czy dopiero puzniej po jakimś czasie jak sie ukaze taka wiadomośc.I co moge zrobic zeby przyśpieszyć ten proces?
Najnowsze posty