Reputacja klubu, a ligi

radek10183 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
27.05.2009, 18:21    Pytanie
Witam.Mam do Was pytanie.Gram ligą fińską.Kiedy będzie "podskakiwać' ranga ligi i klubu?Czy możliwe jest ze jeśli będę wygrywał ligę i grał regularnie np. w Lidze Europejskiej czy LM to do mojego zespółu będą przechodziły jakieś gwiazdy?Bo w tej chwili to wygląda tak że gram 2 ligowcem i nikt oprucz bardzo małej ilości finskich zawodników nikt nie chce do mnie przejść;/

PS.Pytanie dotyczące scouting.W tej chwili scouci mogą pracować tylko w kraju ale jesli za kilka zesonow bedzie inormacja ze: Zarząd pozwolił mi na obiecie scouttingiem całego kontynentu tzn.ze juz od tej chwili moge wysyłac scoutów do innych krajow europy czy dopiero puzniej po jakimś czasie jak sie ukaze taka wiadomośc.I co moge zrobic zeby przyśpieszyć ten proces?

kurupt Żołnierz frontu ideologicznego

0
27.05.2009 18:28    #1
Na pewno zwycięstwa ważnych trofeów krajowych i gra w europejskich pucharach zwiększają reputację Twojego klubu oraz ligi. Przyznać jednak muszę, że jest to proces bardzo powolny i będzie musiał bardzo długo odczekać, zanim dobrzy zawodnicy zaczną przychodzić.
Opinia publiczna to dziwka.
------
http://kurupt.cmrev.com/kariery.html

devil11 Przodownik pracy

0
27.05.2009 18:35    #2
kurupt w FM-ie reputacja ligi w trakcie gry się nie zmienia. Zmienia się tylko reputacja klubu.

Co do scoutingu to chyba w momencie, kiedy zarząd pozwoli ci na wysyłanie scoutów do innych krajów europy, to od razu będziesz mógł to zrobi. Nie będziesz musiał odczekiwać na koniec sezonu, czy coś w tym stylu. A ten proces możesz przyspieszyć jedynie poprzez sukcesy. Im wyższa reputacja twojego klubu, tym na więcej jeśli chodzi o scouting pozwala ci zarząd.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 27.05.2009 o godz. 18:37

radek10183 Partyzant

0
27.05.2009 18:40    #3
dzięki.Grał ktoś może tą lub równie słabą ligą i po ilu latach zaczęli przechodzić do klubu zawodnicy sredniej klasy a po ilu śwaitowej(o ile to mozliwe)

devil11 Przodownik pracy

0
27.05.2009 18:42    #4
[quote=radek10183]dzięki.Grał ktoś może tą lub równie słabą ligą i po ilu latach zaczęli przechodzić do klubu zawodnicy sredniej klasy a po ilu śwaitowej(o ile to mozliwe)[/quote]

O to spytaj Głosika, ale nawet ja mogę ci powiedzieć, że skoro reputacja ligi się nie zmienia to nawet nie masz co marzyć o zawodnikach klasy światowej i to niezależnie jak długo byś grał :(

patryk_augustow Młody aktywista

0
27.05.2009 18:52    #5
Zawsze możesz trafić na napakowanego newgena, który zgodzi sie do Ciebie przyjść. Jednak po jakimś czasie będzie stękał, że chce odejść do ligi z większa reputacją.
"Świat wiele się zmieni, gdy z młodych gniewnych powstaną starzy w*******i"

Kecaj1603 Młody aktywista

0
27.05.2009 19:02    #6
nawet jeśli wygrasz lige mistórzw to możesz mieć problemy z kupiowaniem gwiazd bo jeśli tylko jeden klub gra genialnie w LM areszta to cioty to liga nadal będzie miała słabą reputacje. Masz przykład Lyonu niby grał w LM i zachodził dlaeko ale jakoś gwiazd na miare Aguero nie ściagają taki już jest FM

Kecaj1603 Młody aktywista

0
27.05.2009 19:04    #7
[quote=patryk_augustow]Zawsze możesz trafić na napakowanego newgena, który zgodzi sie do Ciebie przyjść. Jednak po jakimś czasie będzie stękał, że chce odejść do ligi z większa reputacją.[/quote]

ja stosuje tą taktyke w lidze polskiej szukam jakis nowych zawodników a później sprzedaje ich za duże pieniądze i mam więcej pieniądzy na transfery

devil11 Przodownik pracy

0
27.05.2009 19:17    #8
[quote=Kecaj1603]nawet jeśli wygrasz lige mistórzw to możesz mieć problemy z kupiowaniem gwiazd bo jeśli tylko jeden klub gra genialnie w LM areszta to cioty to liga nadal będzie miała słabą reputacje[/quote]

W Football Managerze obojętnie co byś zrobił to reputacja ligi się i tak nie zmieni :D, więc nawet jakby wszystkie kluby z danego kraju spisywały się genialnie w europejskich pucharach, to i tak zmieni to tylko reputacje tychże klubów, a nie renomę ligi :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.