transfer bez mozliwosci odrzucenia

grzelu_sdz Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.06.2009, 12:10    Pytanie
Mam pytanko gram wisla pierwszy sezon w przerwie zimowej cupiał sprzedaje mi najlepszych zawodników (jirsak cwielong) ja nie moge odrzucic ofert bo one sa od razu akceptowane i w ten sposob trace dobrych zawodników moze mi ktos to wyjasnic z gory dzieki ???

Kamilx Młody aktywista

0
22.06.2009 12:14    #1
Za tych zawodników dostajesz dobre sumki, dlatego zarząd bez twojej zgody je akceptuje. Logiczne jak jest świetna oferta to zawsze zarząd przyjmuje i nie masz na to wpływu. Aby tego uniknąc najlepiej jego cene dac jakas nieprawdopodobnie dużą i nikt się nie zgłosi inny sposób by został to przez edytor.
Wiec jak pisałem nie masz wpływu na to że odchodzą.

Użytkownik uznał post za pomocny

grzelu_sdz Partyzant

0
22.06.2009 12:23    #2
dzieki za szybka odpowiedz a jescze jedno nie ma na to wpływu to ze kupilem kilkanscie zawodników przez to finanse mam na minusie na poczatku mysalem ze to przez to ???

Kamilx Młody aktywista

0
22.06.2009 12:26    #3
Nigdy tak nie miałem, ale możliwe. Napewno wiem jedno ze jak jest jakaś śweitna oferta to nawet jakbyś mial na + nie wiadomo ile by przyjeli.

grzelu_sdz Partyzant

0
22.06.2009 12:27    #4
aha dzieki za pomoc

Kamilx Młody aktywista

0
22.06.2009 12:28    #5
Ok, odpisz na donos.

rakowiec89 Żołnierz frontu ideologicznego

0
22.06.2009 16:21    #6
Nastepnym wyjsciem z sytuacji jest utrzymywanie bardzo dobrego stanu klubowych finansow, wtedy zarzad nie bedzie sie wtracal do ofert naplywajacych do klubu, poniewaz logiczne jest jak mamy pustki w klubowej kasie to zarzad lapie sie wyprzedarzy zawodnikow.
I tak jak pisal kolega wyzej, mozna jeszcze postawic zaporowa cene za zawodnika, lecz to moze byc zgubne, poniewaz najczesciej wtedy padaja znowu jakies lipne oferty, zazwyczaj jakies x milnionow na iles tam miesiecy.
Najlepszym wyjsciem z sytuacji jest ustawienie takiemu zawodnikowi, gdzie mamy podejrzenie, ze zaraz przyjdzie jakas oferta, kwoty wyjsciowej(i tu zalezy od klubu jakim gramy) np. 100 tys. zl.(dla lepszego klubu) lub 10 tys zl. (dla slabego klubu).
Wtedy gwarantuje ze prezes nie bedzie ingerowal w sprzedaz zawodnikow, poniewaz beda naplywaly oferty np. te 100 tys.zl.
Ale tu tez pojawia sie problem klubu, ale po tym co napisalem latwo sie domyslec, wystarczy ruszyc glowa:P

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 22.06.2009 o godz. 16:22

brutalny_kazik Żołnierz frontu ideologicznego

0
22.06.2009 18:55    #7
Możesz też zaoferować piłkarzowi nowi kontrakt, wtedy - jeśli zaakceptuje Twoją ofertę - zostanie w klubie, odrzucając tamtą, lecz skoro masz kiepską sytuację finansową to raczej ciekawej oferty mu nie dasz ... Ale gdybyś miał normalną, to zaoferowanie piłkarzowi nowego kontraktu jest jedyną szansą (uczciwą ! w edytorze możesz ustawić np. nienawiść do menedżera tamtej drużyny lub samego klubu) na utrzymanie zawodnika.

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.