pytanie o wiarygodność

witek666 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
22.09.2009, 10:01    Pytanie
Witam dziś przeszukując allegro (kolekcjonuje całą serie FM ) znalazłem na jednej z aukcji takie o to zdjęcie http://agard(...)4205.jpg i tu mam pytanie czy to jest w FM takie screeny ,bo w FM 09 gram od premiery, ale na 3d i nie wiem skąd takie screen mają ci panowie ,czy to jest wiarygodne zdjęcie ,czy może jakiś FAKE. Jeśli jest takie coś to gdzie tego szukać w FM?? Za odpowiedź z góry dziękuje.

Mateo`o Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
0
22.09.2009 10:08    #1
Wydaje mi się, że to nie jest żaden fake, a tylko zmienione tło. Może zmieniono na jakaś skórkę. Zdjęcie zalatuje z serii gier Fifa.

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
0
22.09.2009 10:19    #2
To będzie ALBO jakaś skórka ALBO ktoś zrobił screena a trakcie meczu w FM i na tego screena wkleił zdjęcie z którejś z wersji FIFA lub PES. Pewnie po to, by ktoś kto nie grał wcześniej w serie FM nabrał się i pomyślał że "tak wygląda odgrywanie meczy w FM'ie" ;)
Nikogo tu nie oskarżam stwierdzam jedynie że wg. mojej opinii opcje są dwie..albo ktoś to "zrobił" nieświadomie (taka wersja skórki własnej produkcji do fm'a) albo ktoś wkleił na screena jakiś fragment filmiku/zwiastuna/tapety z innej gry :)
W każdym bądź razie nie licz na to że gdy kupisz TĄ wersję FM'a to "mecz" będzie wyglądał tak jak na zaprezentowanym screenie ;)
Tym nie mniej polecam zakup FM'a :)

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
0
22.09.2009 10:25    #3
fake.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Ceyvol Premier Rewolucji

Grupa: Administrator
0
22.09.2009 10:27    #4
To po prostu wklejony obrazek z PES-a, abstrakcyjna wizja jakiegoś gracza. W rzeczywistości takiej grafiki w FM 09 na pewno nie uświadczysz ;)
twitter.com/Ceyvol

Temat zamknięty.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.