brak FMa w menu start + zonk z FM10

pablo11pablo11 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
04.11.2009, 21:36    Pytanie
witam! :) od niedawna dysponuje nowym pctem, więc jedną z pierwszych rzeczy po zainstalowaniu systemu i najbardziej potrzebnych programów było zainstalowanie FMa :) instalowałem po kolei: wersje 2007, 08 i 09. otóż po jakimś czasie z żalem stwierdziłem, że w Menu Start -> Programy -> Sports Interactive pojawił się tylko katalog z wersją 2007. posiadam windows vista, FMa instalowałem tradycyjnym sposobem (nie przez steam). Dodam również, że ten sam "problem" wystąpił z wersją 2010. Czy mogę to jakoś przywrócić tam, co zrobić żeby po instalacji FM pojawił tam się?

i jeszcze jedna sprawa. w dniu premiery zainstalowałem FM10, nie odpalając wgrałem gotowy już i ściągnięty patch 10.0.1 i ze zdziwieniem stwierdziłem, że ani podczas instalacji, ani podczas odpalania gry, FM nie spytał mnie o kod produktu (na okładce napisane jest, że gra WYMAGA zarejestrowania przez internet). to jak to wreszcie jest? co polecacie?

//Edytowano 1 raz, ostatni raz 04.11.2009, 21:41

Kash Przodownik pracy

0
04.11.2009 21:41    #1
Kod instalacji jest wymagany tylko przy instalacji przez steam. Można też zainstalować bez użycia internetu, tak jak w Twoim przypadku, czyli bez kodu, ale trzeba grać z płytką w napędzie.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 04.11.2009 o godz. 21:42

Użytkownik uznał post za pomocny

0
04.11.2009 21:45    #2
aha, okej :) a co jeśli interesuje mnie gra bez płytki w napędzie, lecz nie jestem zainteresowany ściąganiem steama (jestem w tym temacie totalnie zielony) a chce swojego FMa zarejestrować przez internet? :P

no i co z tym pierwszym zonkiem?

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 04.11.2009 o godz. 21:47

Kash Przodownik pracy

0
04.11.2009 21:49    #3
[quote]aha, okej :) a co jeśli interesuje mnie gra bez płytki w napędzie, lecz nie jestem zainteresowany ściąganiem programu Steam, a chce swojego FMa zarejestrować przez internet? :P[/quote]Taka możliwość zniknęła wraz z FM 09

A nie możesz otworzyć menu start poprzez eksploruj i ręcznie dodać sobie katalogi skoro tak Ci na tym zależy?

0
04.11.2009 21:57    #4
okej, dzięki wielkie :)

no tak :P

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2024 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.