witam! od niedawna dysponuje nowym pctem, więc jedną z pierwszych rzeczy po zainstalowaniu systemu i najbardziej potrzebnych programów było zainstalowanie FMa instalowałem po kolei: wersje 2007, 08 i 09. otóż po jakimś czasie z żalem stwierdziłem, że w Menu Start -> Programy -> Sports Interactive pojawił się tylko katalog z wersją 2007. posiadam windows vista, FMa instalowałem tradycyjnym sposobem (nie przez steam). Dodam również, że ten sam "problem" wystąpił z wersją 2010. Czy mogę to jakoś przywrócić tam, co zrobić żeby po instalacji FM pojawił tam się?
i jeszcze jedna sprawa. w dniu premiery zainstalowałem FM10, nie odpalając wgrałem gotowy już i ściągnięty patch 10.0.1 i ze zdziwieniem stwierdziłem, że ani podczas instalacji, ani podczas odpalania gry, FM nie spytał mnie o kod produktu (na okładce napisane jest, że gra WYMAGA zarejestrowania przez internet). to jak to wreszcie jest? co polecacie?
i jeszcze jedna sprawa. w dniu premiery zainstalowałem FM10, nie odpalając wgrałem gotowy już i ściągnięty patch 10.0.1 i ze zdziwieniem stwierdziłem, że ani podczas instalacji, ani podczas odpalania gry, FM nie spytał mnie o kod produktu (na okładce napisane jest, że gra WYMAGA zarejestrowania przez internet). to jak to wreszcie jest? co polecacie?
//Edytowano 1 raz, ostatni raz 04.11.2009, 21:41
Najnowsze posty