Nie wiem czy cię dobrze zrozumiałem twoje pytanie...
Podczas tworzenia gry wybierasz ligi jakie chcesz mieć w grze. I gdy już wybierzesz kilka z nich (np. liga angielska-tylko premiership i liga niemiecka-tylko bundesliga) to przy każdej z nich masz zaznaczone (domyślnie) że to liga grywalna. Możesz to zmienić np zostawić ligę angielską jako grywalną a niemiecką zmienić status na "tylko do podglądu" i wtedy właśnie liga niemiecka będzie ligą "nieaktywną" tzn będziesz widział wyniki i tabele i mecze w tej lidze ale nie będziesz mógł podjąć pracy w lidze niemieckiej.
Jeśli na począeki wybierzesz np 10 krajów i będziesz chciał by większość miała "tylko podgląd" to pamiętaj że co najmniej jedna liga musi być zaznaczona jako grywalna....ale pewnie o tym wiesz.
Jeśli nie o to ci chodzi to domyślam się że może chodzi ci o możliwość dodawania lig w trakcie już rozpoczętaj kariery...jeśli to miałeś na myśli to aby tak zrobić musisz....na początku gry-podczas wyboru lig tzn podczas tworzenia gry-musisz zaznaczyć tę opcję dodawania lig w trakcie rozgrywki a znajdziesz ją w tej zakładce w której wybierasz wielkość bazy danych (duża, średnia, mała i tam jest właśnie bodajże "niestandardowa" (o ile dobrze pamiętam tę nazwę bo teraz nie mam jak sprawdzić ale widziałem taką opcję w fm2010)
JEŚLI to nie o to Ci chodziło to napisz donos do
Rem-8 bo to on napisał newsa, na którego się powołujesz w pytaniu. Może on wytłumaczy ci dokładnie co masz zrobić
// Edytowano 1 raz, ostatni raz 12.11.2009 o godz. 17:09
Najnowsze posty